Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Slovenský spevák šokoval po 36 rokoch: Rozvod a nová láska

Peter Lipa Zobraziť galériu (3)
Peter Lipa (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Hudobník Peter Lipa si svoje súkromie stále strážil. V podstate ale ani nebolo čo skrývať... Až kým sa neprevalilo, že sa po 36 rokoch rozvádza a našiel si novú priateľku.

Peter Lipa sa narodil 30. mája 1943. Je spevák, skladateľ, podnikateľ, organizátor hudobných podujatí, moderátor, manažér džezového diania, dlhoročný dramaturg a promotér popredného európskeho festivalu Bratislavské jazzové dni. Patrí medzi významné osobnosti slovenského džezu a dlhé roky bol jediným známym interpretom tohto žánru na Slovensku.

Slovenský spevák šokoval po
Zobraziť galériu (3)

O jeho súkromí sa toho vie len málo. 36 rokov bol ženatý s Norinou a mali spolu štyri deti. Keď sa však v roku 2015 prevalilo, že bude rozvod, hudobník už mal po svojom boku novú priateľku. V tom čase Lipa nič nekomentoval. Až po nejakom čase sa vyjadril k láske a vzťahom. „Láska je to, čo hýbe svetom. Každý z nás ju zažíva v inej situácii, forme, intenzite a konfigurácii, no každopádne je to niečo, čo nás poháňa ďalej,“ povedal v rozhovore pre agentúru SITA. 

Slovenský spevák šokoval po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR)

Nájsť si dobrého partnera je podľa známeho džezmena v živote to najdôležitejšie. „Myslím si, že to je naša životná úloha na tejto zemi. A je veľké šťastie, keď sa to podarí. Samozrejme, život prináša zmeny, takže to nemusí byť len jeden partner,“ poznamenal známy Prešovčan. „Každý vzťah má rôzne fázy, a keď nastane fáza, keď vzťah skončil, tak si to treba na rovinu povedať a kráčať ďalej,“ dodal.

Viac o téme: Peter Lipa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu