Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slovenka s najvyšším počtom WTA titulov na ProAm Challenge by Adifex

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TASR / Nagyova.eu)

Tenisová lahôdka štvorhrový turnaj ProAm Challenge by Adifex aj tento rok poteší všetkých fanúšikov prvotriedneho tenisu na Slovensku. Charitatívny turnaj sa uskutoční 7. decembra 2019 v tenisovom klube TK Slávia Agrofert v Bratislave.

Svoju účasť na turnaji potvrdila aj Slovenka s najvyšším počtom WTA titulov vo dvojhre, bývalá 21. hráčka sveta Henrieta Nagyová. Bude to jej prvá účasť na podujatí a rada by si zahrala proti Karolovi Kučerovi, ďaľšej legende zo silnej generácie našich slovenských tenistov a tenistiek.

Henrieta alebo “Heňa”, ako ju kamaráti familiárne nazývajú, sa po ukončení aktívnej kariéry venovala viacerým zaujímavým aktivitám. Jednou z nich je aj interiérový dizajn, ktorý na nejaký čas odišla študovať do Londýna na známu dizajnérsku školu KLC School of Design. Neskôr v tejto oblasti rozbehla svoje aktivity v rámci biznis developmentu a do jej portfólia pribudli úspešné projekty ako napríklad hotel Ária v Budapešti či Kempinski hotely na Slovensku.

Slovenka s najvyšším počtom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR / Nagyova.eu)

“V súčasnosti sa venujem aktivitám spojených s interiérovým dizajnom a trénovaním približne v pomere 50:50. Takto mi to vyhovuje, lebo obidve činnosti ma veľmi napĺňajú.” V minulosti viedla Henrieta svoju akadémiu, dnes sa však chce ako trénerka realizovať inou formou: “Chcem sa venovať hráčkam viac individuálne, koučovať ich naraz maximálne 4-5. Myslím, že vtedy je tam viac kvality ako keď je to vo veľkom objeme.”

Na otázku, či sa snaží k tenisu viesť aj svoju dcérku Valentínku, odpovedá: “Hrá jeden krát do týždňa, vidieť u nej športové nadanie, ale profesionálnu tenistku by som z nej nechcela. Okrem toho chodí aj na gymnastiku a plávanie, ale taktiež ju bavia umelecké smery. Veľmi rada tancuje a pekne kreslí. Takže uvidíme, možno z nej bude úspešná architektka (úsmev).”

Henrietine tenisové umenie si môžu účastníci a diváci pripomenúť už čoskoro počas turnaja ProAm Challenge by Adifex, kde sa objavia aj ďaľší naši známi tenisti a tenistky. Tých si za svojich partnerov vo štvorhre má možnosť vyžrebovať ktorýkoľvek z prihlásených účastníkov.

Pre viac informácií o turnaji a prihláškach navštívte stránku www.tomorrowagency.sk alebo píšte na info@tomorrowagency.sk.

Video pozvanka na ProAm Challenge by Adifex 2019

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu