Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

3 originálne tipy na vianočné darčeky

Ilustračné foto PR článok
Ilustračné foto (Zdroj: Shutterstock)

Pred Vianocami prežívame taký zhon, že úplne zabúdame na ich pôvodný význam – zahŕňať ostatných láskou. Chcete to tento rok zmeniť? Darujte svojim blízkym starostlivosť. Pozbierali sme pre vás 3 nápady, ako na to.

1.Darujte zdravie

Znie to ako hláška z televízneho spotu, ale nemáme na mysli výhodné balíky liekov. Nebolo by lepšie chorobám radšej predchádzať, než ich liečiť?

Veruže bolo. „Prinúťte” svojich workoholických blízkych relaxovať. Skvelým spôsobom, ako to docieliť, sú poukážky. Do wellness centra, na masáž (tá je top), gastro zážitok, na pedikúru, kozmetiku, alebo aj do divadla, do kina, na hodinový let malým lietadlom, vstup do fitka, na kurz varenia… Kamkoľvek, kde sa vaši milovaní uvoľnia (a čo nezabolí vašu peňaženku).

2.Darujte čas

Darček, ktorý nestojí nič, pričom nie je vôbec lacný. Je vaša sestra pracovne zaťažená? Majú vaši priatelia malé deti? Odľahčite ich na chvíľu od povinností.

Vyrobte milú „poukážku“, v ktorej sa zaviažete spraviť niečo namiesto nich. Ponúknite sa, že im postrážite deti, budete pre nich celý mesiac variť alebo im odhrniete sneh. Čas, ktorý získajú, zahreje srdce viac než akýkoľvek materiálny darček.

3.Darujte pohyb

Super vianočný darček sme si pre vás prichystali aj vo Fit UP!-e. Od 19. novembra do 31. decembra si u nás môžete zakúpiť štýlovú darčekovú krabičku. Obsahuje 1 mesačné VIP členstvo a členskú kartu. Cena krabičky je 29,90 eur, pričom jej ozajstná hodnota je 49,90 eur.

Darček v podobe 1 mesačného VIP členstva je skvelým spôsobom, ktorým môžete motivovať svojich blízkych (alebo seba, ak sa radi obdarúvate) k cvičeniu a zdravému životnému štýlu. Blíži sa predsa nový rok, obdobie horúcich predsavzatí. A kedy je lepšie začať, ak nie vtedy? Viac info na www.fitup.sk .

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu