Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Otecko dojíma ľudí po celom svete: Kvôli nádhernému cieľu si roky nechal rásť vlasy

Mladý otec daroval svoje vlasy Zobraziť galériu (2)
Mladý otec daroval svoje vlasy (Zdroj: Reddit/KungPowChicken23 )

NEW YORK - Muž z New Yorku sa na Reddite pochválil svojím nezištným činom, ktorý dojíma ľudí po celom svete. Daroval svoje dlhé vlasy, ktoré si nechal rásť presne dva roky a dva mesiace, charite Locks of Love v mene svojej dcérky, aby zvýšil povedomie o chorobách súvisiacich so stratou vlasou.

Chlapík s užívateľským menom KungPowChicken23 z amerického New Yorku publikoval na Reddite príspevok, vďaka ktorému si vyslúžil množstvo uznania. Svoje 33 centimetrov dlhé vlasy daroval charitatívnej organizácii Locks of Love, ktorá poskytuje vlasovú protetiku na mieru znevýhodneným deťom a mládeži do 21 rokov.

VIDEO Mladík priateľke z vážneho dôvodu oholil vlasy: Ale taký záver by ste určite nečakali

Dôvodom je strata vlasov v dôsledku chorôb, ako napríklad rakovina. Muž tak urobil v mene svojej dcérky. Priznal, že vlasy si nechal rásť len preto, aby ich mohol darovať charite. Podľa jeho slov to ale nebolo jednoduché. Údržba takých dlhých vlasov mu dala zabrať. Okrem toho si za ten dlhý čas si k vlasom vybudoval citový vzťah. „Niektoré dni som sa zobudil s tým, že to chcem urobiť, v iné zase, že nie. Ale potom, čo som charite poslal balíček s vlasmi, mal som pocit, že som niekomu trochu vylepšil život, a vďaka tomuto pocitu mi tie dva roky stáli za to,“ vysvetlil chlapík.

FOTO Otecko dojíma ľudí
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Reddit/KungPowChicken23 )

Jeho príspevok sa stal mimoriadne populárnym, komentovalo ho viac ako 1 400 ľudí. „Do pekla, kamoš, pred pár rokmi som daroval 35 centimetrov vlasov po tom, čo som sa dva roky nedal strihať. Potom som sa dal ale strihať a nedaroval som vlasy. V máji 2021 to budú opäť dva roky od strihania, ale tentoraz ich určite darujem,“ prisľúbil jeden z čitateľov príspevku.

Ďalšia osoba napísala, že jej manžel prednedávnom daroval vlasy na parochne pre deti. Vraj z organizácie dostal ďakovný list. „V dnešnej dobe nie je nič úžasnejšie ako pozitívne zmeny v živote niekoho iného,“ znie jeden z komentárov. Niektorých zaujímalo, prečo to robí v mene svojej dcérky a či náhodou nie je sama chorá. „Prehľadal som históriu príspevkov tohto muža, aby som zistil, či môžem na túto otázku odpovedať. Aj keď vám nemôžem dať definitívnu odpoveď, zistil som, že jeho dcéra sa narodila iba pred pol rokom a jej zdravotný stav je dobrý,“ vysvetlila nemenovaná osoba. Zdá sa teda, že Newyorčana narodenie dcérky skutočne nadchlo, preto sa rozhodol vykonať takýto krásny čin.

Viac o téme: VlasyCharitaDarovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu