Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

ŠOK pre Čírovú: Myslela som si, že mi kosti vypadnú… Tancovať vôbec NEVIEM!

Mária Čírová a Joris Yacoub Zobraziť galériu (16)
Mária Čírová a Joris Yacoub (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Mária Čírová (34) sa tento rok ocitla v markizáckej tanečnej šou Let's Dance. Hoci sa jej tým splnil veľký sen, po prvých tréningoch nastalo veľké vytriezvenie. Zjavne toto nečakala ani ona sama.

Rozhovor s Máriou Čírovou (Zdroj: Maarty Von B)

Vždy o tom snívala a tento rok sa jej to aj naozaj podarilo. Obľúbená slovenská speváčka Mária Čírová sa dostala do Let's Dance, aby predviedla, ako jej to ide na tanečnom parkete. Včera sa v bratislavskej Inchebe konalo prvé súťažné kolo, no ešte pár dní predtým prebehla tlačová konferencia, kde speváčka netajila, že bola z tejto ponuky doslova nadšená. 

„Veľmi som sa potešila, bolo to niečo ako splnený sen, až som tomu nemohla uveriť, že naozaj sa to deje v tomto roku 2023, že obúvam tanečné topánky a idem sa naučiť spoločenské tance,“ povedala na začiatok nášho rozhovoru Mária. 

Mária Čírová a Joris Yacoub
Zobraziť galériu (16)
Mária Čírová a Joris Yacoub  (Zdroj: TV Markíza)

No po počiatočnej eufórii prišlo kruté vytriezvenie. Ako je na tom Čírová s tancom? „Myslela som si, že veľmi dobre, veľmi rada tancujem a hoci moja práca je za klavírom, že sedím a mnoho ľudí povie, že speváčka, veď tá sa hýbe, no hýbem sa len tak doma v kuchyni pri hrncoch a s deťmi,“ zavtipkovala speváčka a následne prešla k veci.

„Spoločenské tance sú pre mňa absolútnou novinkou, nikdy predtým som netancovala s tanečným partnerom, takže toto všetko je pre mňa nové a myslím, že už na tretí deň, ako sme začali cvičiť, som zistila, že ja tancovať vlastne vôbec neviem, vôbec,“ prekvapivo sebakriticky zdôraznila Mária pre Topky.sk.

Speváčka Mária Čírová so svojim tanečným partnerom Jorisom v prvom kole na Let's Dance
Zobraziť galériu (16)
Speváčka Mária Čírová so svojim tanečným partnerom Jorisom v prvom kole na Let's Dance  (Zdroj: Ján Zemiar)

A čo teda bolo pre ňu na tréningoch najťažšie? „Technika, to ma tak ničilo a pripadalo mi to, že keď 45 minút sme sa venovali osmičkám s vystretými nohami a musím tými bokmi krútiť, tak si hovorím, že wau, mne snáď kosti vypadnú,“ rozosmiala sa Mária.

Našťastie sa nič také nestalo a hoci v prvý večer nezískala so svojím tanečným partnerom Jorisom Yacoubom najviac bodov, ustála to a nezosypala sa na zem. Dokonca aj zdvíhačka sa jej podarila a potvrdila to, že sa vie spevniť, ako uviedla v rozhovore. 

To, čo si o Márii myslí jej francúzsky partner, sa okrem mnohého iného dozviete z nášho rozhovoru vyššie.

Speváčka Mária Čírová so svojim tanečným partnerom Jorisom v prvom kole na Let's Dance
Zobraziť galériu (16)
Speváčka Mária Čírová so svojim tanečným partnerom Jorisom v prvom kole na Let's Dance  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Mária ČírováJoris Yacoub
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu