Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vodiči, pozor! Na cestách budú viaceré obmedzenia

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Národná diaľničná spoločnosť (NDS) upozorňuje na dopravné obmedzenia na diaľnici D2 pri križovatke Jarovce v smere do Bratislavy od 4. mája od 22.00 h do 31. októbra do 6.00 h. Informovala o tom hovorkyňa NDS Eva Žgravčáková.

"NDS čiastočne uzavrie pravý jazdný pruh ľavého jazdného pásu diaľnice D2 pri križovatke Jarovce v kilometri 75,00 až 71,00 v smere do Bratislavy z dôvodu prác súvisiacich s výstavbou protihlukovej bariéry," uviedla hovorkyňa. Doprava bude vedená v zúžených jazdných pruhoch okolo pracoviska v nevyhnutnom rozsahu.

Obmedzenie aj na D1

Motoristická verejnosť musí počítať s čiastočnou uzáverou pravého jazdného pásu diaľnice D1 v úseku Trnava - Piešťany v km 58,819 a v km 71,269. Upozorňuje na to Národná diaľničná spoločnosť (NDS).

"Dôvodom čiastočného obmedzenia dopravy, ktoré trvá od 23. apríla a potrvá do utorka 3. mája 18.00 h, je výmena zvodidiel na mostoch," informovala hovorkyňa NDS Eva Žgravčáková.  Ako doplnila, doprava bude vedená vo voľných jazdných pruhoch popri pracovisku. "Pričom obmedzenie na diaľnici D1 bude realizované v nevyhnutnom rozsahu pred a za predmetným pracoviskom," uviedla Žgravčáková.
 

Viac o téme: DiaľnicaVodičiObmedzenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu