Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hrnko je opäť vo forme: Bývalý SNS-ák to poriadne natrel Gyimesimu kvôli stretnutiam s maďarským ministrom!

Hrnko si pustil v statuse ústa na špacírku. Zobraziť galériu (2)
Hrnko si pustil v statuse ústa na špacírku. (Zdroj: TASR - Martin Baumann, Jakub Kotian)

BRATISLAVA - Anton Hrnko je späť! Po tom, ako sme ho dlhé roky poznali z parlamentnej lavice z pohľadu poslanca za SNS pod Andrejom Dankom, teraz, keď už je poradcom predsedu parlamentu Borisa Kollára, si opäť dovolil vysloviť veľkú kritiku aj na adresu koaličného a kontroverzného poslanca Juraja Gyimesiho z OĽaNO. Ide totiž o jeho stretnutia s maďarským ministrom.

Hrnko hovorí o zúfalcoch

Hrnko status začal povzdychom "Bože, to je,". Potom sa rozpísal o tom, akí "zúfalci" chodia do zahraničia na stretnutia s ministrami. "Predvčerom navštívil po jednom zúfalcovi s Gyimesim druhý zúfalec (tentokrát sám) maďarského ministra zahraničných vecí P. Szijjártóa. So svojimi 1 - 3% hlasov, s ktorými potápa najstaršiu slovenskú politickú stranu a diskredituje ju nielen pre súčasnosť a budúcnosť, ale taktiež jej minulosť, sníva o tom, že raz bude mať na Slovensku postavenie aspoň také, ako Orbán v Maďarsku alebo Kaczinski v Poľsku," konštatuje Hrnko, pričom nie je celkom jasné, kto má byť druhým "zúfalcom", no zo spomenutých percent je jasné, že pôjde o politika zo strany so slabším výtlakom.

Hrnko je opäť vo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Anton Hrnko)

Orbánov korunný princ

"Keďže poznám veľmi dobre pozície Orbánovho "korunného princa", momentálne ministra zahraničných vecí Maďarskej krajiny, vo vzťahu k Slovensku, neviem vôbec pochopiť, čo má s takouto politickou entitou spoločné predseda SNS (ak vôbec niečo cíti k tejto značke). Ale určite viem, čo si P. Szijjártó myslel, keď svojho hosťa odprevadil na cestu domov. Myslím si, že to bolo veľmi podobné nasledujúcemu: "BOŽE, TO JE VÄČŠÍ HLUPÁK, AKO SOM SI MYSLEL!"," dodal Hrnko.

Gyimesi ho stručne odbil

“Akákoľvek reakcia na Antona Hrnka by bola pod moju úroveň,” dodal len stručne ako reakciu na tento status poslanec Gyimesi a viac sa k téme nevyjadroval. 

Kontroverzný poslanec Gyimesi o národnostných otázkach (Zdroj: Faceboook/Gyimesi György - NRSR)

Viac o téme: OĽaNOAnton HrnkoSme rodinaGyiorgi Gyimesi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu