Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známy tenista a poslanec OĽaNO to po vyhlásení prezidentky nevydržal: Pani Čaputová, pozrite sa do zrkadla!

Kučera kritizoval prezidentku po jej vyhlásení. Zobraziť galériu (2)
Kučera kritizoval prezidentku po jej vyhlásení. (Zdroj: TASR - Jaroslav Novák, Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Bývalý tenista a aktuálny poslanec za vládne OĽaNO a splnomocnenec vlády SR pre mládež a šport Karol Kučera sa včera rozhodol reagovať na vyhlásenie prezidentky Zuzany Čaputovej, ktorá vyzvala premiéra Igora Matoviča na odchod. Kučera hlave štátu radí, aby sa podobne ako ostatní členovia vlády pozrela do zrkadla!

Podľa Kučeru sa všetci pozerajú do zrkadla okrem prezidentky. Do poznámky ale treba uviesť, že to schytal aj exminister hospodárstva Richard Sulík."R. Sulík a pani prezidentka spochybňovali celoplošné testovanie. R. Sulík a pani prezidentka väčšinou spochybňovali aj opatrenia. R. Sulík a pani prezidentka deklarovali, že minister zdravotníctva situáciu nezvláda a mal by odísť," uvádza podrobnosti Kučera.

Prezidentka Čaputová vyzvala premiéra Matoviča k demisii, vláda nie je eseročka (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Čo robila celý rok?

Kučera sa v ďalších riadkoch statusu pýta, čo robila prezidentka počas celého roka. "Mne z toho vychádza, že zatiaľ len spočiatku takú veľmi nenápadnú, ale neskôr, už veľmi čitateľnú opozíciu. Vieme všetci veľmi dobre odkiaľ vietor fúka, ale PS..sst Nikto “navonok” nechce návrat mafie a predčasných volieb, ale naozaj si nepamätám, že by pani prezidentka pochválila hocijaké nepopulárne rozhodnutie vlády. A v čase pandémie, ich bolo treba spraviť veľa. Z môjho pohľadu ide len za seba, za svojimi jasnými cieľmi hneď od začiatku," myslí si Kučera.

Odporúčil jej zrkadlo

Kučera status aj štipľavo zakončil. "Myslím si, že tak, ako všetci sú ochotní sa pozrieť do zrkadla z vládnych činiteľov, by tak mohla urobiť už aj pani prezidentka, lebo zrkadlo zrejme ešte neodpovedalo," dopísal Kučera.

Známy tenista a poslanec
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Karol Kucera)

 

Viac o téme: DemisiaVyhlásenieIgor MatovičKarol KučeraKonfrontáciaZuzana Čaputová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu