Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

KORONAVÍRUS Šeliga vyzýva na testovanie: Zároveň bude dobrovoľník v okrese Revúca

Podpredseda NR SR Juraj Šeliga
Podpredseda NR SR Juraj Šeliga (Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

BRATISLAVA - Juraj Šeliga, podpredseda Národnej rady Slovenskej republiky sa zúčastní plošného testovania a pomôže ako dobrovoľník v Muránskej Dlhej Lúke (okres Revúca), keďže pracovníci obecného úradu tam sú v karanténe. Popoludní navštívi starostov v okrese Revúca, aby dostal priamo z obcí informácie a podnety k priebehu plošného testovania.

“Chcel by som vyzvať všetkých občanov, aby sa, ak im to čo i len trochu možnosti dovoľujú, zúčastnili celoplošného pretestovania. Mám osobnú skúsenosť z Oravy, kde sa ľudia zúčastnili a toto testovanie zachytilo mnoho ľudí, ktorí nemali príznaky a napriek tomu boli nakazení vírusom Covidu 19. Takýmto spôsobom ochránili seba, svojich bllízkych aj všetkých, ktorých by stretli v bežnom živote.” vyzýva občanov Juraj Šeliga, podpredseda parlamentu.

Viac informácií o koronavíruse nájdete aj na Facebooku

“Viem, že to bude na niektorých miestach komplikované, preto prosím o trpezlivosť a zodpovednosť. Toto testovanie nám pomôže znížiť stúpajúce počty nakazených a uchrániť tak životy ľudí, rovnako ako zabrániť kolapsu slovenského zdravotníctva,” uzatvára Juraj Šeliga, podpredseda NR SR (Za ľudí).

Viac o téme: PandémiaSlovenskoKoronavírusJuraj ŠeligaCeloplošné testovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu