Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Príbeh z Bratislavy, ktorý vás chytí za srdce! Tehotnej Anne prišlo zle, mysleli si, že je opitá: Záchrana ako z filmu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

BRATISLAVA - Bol september 2016. Anna čakala bábätko, bola v ranom štádiu tehotenstva. Aj napriek tomu, že jej bývalo zle, sa na drobčeka veľmi tešila. No situáciu, do ktorej sa dostala v jednom z nákupných centier v hlavnom meste, by nechcela zažiť snáď žiadna budúca mamička.

Ako opísala, aj 23. septembra 2016 ju potrápili nevoľnosti. "Nezjedla som asi dva dni nič, len som vracala," znel úvod jej príbehu, ktorý na svojej facebookovej stránke zverejnila polícia.

Jednoducho ledva stála na nohách. "Keď som už pomaly padala na zem, okoloidúci na mňa len zazerali, že znova to nejaká mladá prehnala s alkoholom takto v doobednajších hodinách," zaspomínala si Slovenka.

Ochotná pomoc v pravej chvíli

Jej trápenie však neuniklo policajnej hliadke. Ťažko povedať, ako by príbeh skončil, keby nezasiahli. Prišli k nej a opýtali sa, čo sa deje. Anna im vysvetlila, že je tehotná a je jej strašne zle. Okamžite jej teda pomohli na vzduch a privolali záchranárov. "Tí policajti mi zachránili syna," napísala dnes už mamička trojročného chlapčeka. 

Po čase našla odvahu na to, aby sa poďakovala aj verejne. Priznala, že nevie, ako sa jej strážni anjeli volajú. Nespoznala by ich. No na detský sen svojho synčeka je zjavne poriadne pyšná. "Môj syn sa narodil 10. apríla, teraz má tri a pol roka a jeho snom je byť chovateľom dinosaurov alebo policajtom/ hasičom," poznamenala Anna na záver. 

TOTO NÁS CHYTILO ZA SRDCE: POLICAJTI POMOHLI TEHOTNEJ ŽENE A ZACHRÁNILI JEJ CHLAPCA, KTORÝ CHCE BYŤ TERAZ POLICAJTOM...

Uverejnil používateľ Polícia Slovenskej republiky Piatok 28. augusta 2020
Viac o téme: ZáchranaMamičkaPoďakovaniePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu