Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nechutné VIDEO z bratislavského nákupného centra: Z toho, čo urobil predavač, vám príde zle!

Muž si v nákupnom centre poškriabal zadok a potom išiel obslúžiť zákazníkov.
Muž si v nákupnom centre poškriabal zadok a potom išiel obslúžiť zákazníkov. (Zdroj: FB/Stop štátnej mafii)

BRATISLAVA - Zdravotníci v čase epidémie koronavírusu upozorňujú ľudí, aby dbali na zvýšenú hygienu a častejšie si umývali ruky, aj napriek tomu, že by to pre nás mala byť samozrejmosť. O to šokujúcejšie je video z jedného nákupného centra v Bratislave.

Z tohto sa vám zdvihne žalúdok! Video, ktoré koluje po sociálnych sieťa ukazuje muža, ktorý pracuje v jednom zo stánkov s jedlom. Zverejnila ho facebooková skupina Stop štátnej mafii. 

ONLINE Taliansko sa zmenilo na zákazanú zónu: Slovensko zatvára školy, rušia sa akcie a začali platiť mimoriadne opatrenia

"Vždy, keď som šiel okolo tohto kiosku, tento pán, okrem toho že bol veľmi nepríjemný k zákazníkom, robil aj rôzne nechutné veci. Tu som ho prichytil pri čine, čo nebolo ani tak ťažké, pretože to robi stále. Čudujem sa, že už roky to tam predáva, ak bolo niekomu z toho zle, tak už viete prečo. Štve ma, že sme si zvykli na nekvalitné služby a že na Slovensku dokážu takéto prevádzky prežiť. Mimochodom, kvalifikovať sa to môže ako trestný čin všeobecného ohrozenia. Dobrú chuť," píše sa v príspevku k videu. 

Na záberoch vidno muža, ktorý telefonuje a popritom si strká ruku do nohavíc. Následne ju vytiahne a ovonia ju. Ďalej vidno ako holými rukami nakladá jedlo a obsluhuje zákazníkov. 

Humusák v nákupnom centre

Viac o téme: HygienaNákupné centrumBratislavaEuroveaHumusák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu