Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Žena už nikdy nevkročí do trnavskej reštaurácie: Problémy s účtom, potom to zaklincoval majiteľ

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

TRNAVA - Užívateľka opísala mimoriadne nepríjemnú skúsenosť, ktorú si odniesla z jednej trnavskej reštaurácie. Nielenže im čašníčka údajne odmietla dať poriadny účet, ale ešte im mal vynadať aj samotný majiteľ. Nuž, tomu sa hovorí podnikanie na slovenský spôsob.

Slovenka na facebookovej stránke Tabuľa hanby prehovorila o tom, čo zažila v jednom podniku v Trnave. Krátko pred Silvestrom sa tam išla s rodinou najesť a zabaviť. No namiesto toho, aby odtiaľ odchádzali v dobrej nálade, tam zrejme už nikdy viac nevkročia. Všetko vraj bolo v poriadku, až do chvíle, keď prišlo na platenie. "Čašníčka nám doniesla účet napísaný rukou vo výške 101,02 eura. Požiadali sme ju, aby nám vystavila blok, na čo nás poslala ku kase. Tak sme šli, no pri kase nám povedala, že nám blok po polnoci nevytlačí," opisuje incident. 

Žena už nikdy nevkročí
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

FOTO Barbora si objednala pizzu, pri pohľade na účet nechápala: Takto krásne so mnou vybabrali!

Hostia trvali na tom, že chcú vidieť blok, veď na to majú, nakoniec, právo a taktiež aby videli, kto má koľko zaplatiť. Nato sa ozval majiteľ reštaurácie, ktorý vraj zahlásil: "Vytlač potkanom blok!" Zákazníci ostali ako obarení. Navyše zistili, že na bloku boli účtované aj položky, ktoré nemali. Úslovím "náš zákazník, náš pán" v tomto prípade asi príliš neriadia. 

Žena už nikdy nevkročí
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

V podobnom duchu sa vyjadrila aj väčšina užívateľov. "Keby ma nazval majiteľ potkanom, tak sa zvrtnem so slovami, že potkany peniaze nemajú," napísala Martina. Ďalší podotkli, že účty sa samozrejme dajú tlačiť aj po polnoci. Pokiaľ to ale majiteľ odmietol urobiť, možno preto, lebo nechce priznať všetok zárobok, aby nemusel odvádzať toľko daní. 

Viac o téme: ReštauráciaTrnavaČašníčka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu