Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Manžel na skúšku

Manžel na skúšku Zobraziť galériu (8)
Manžel na skúšku (Zdroj: Forum film)

Do kín prichádza zábavná romantická komédia o milionárovi, ktorý stratí pamäť a zabudne, že je strašne bohatý.

Dedič jednej z najbohatších rodín v Mexiku, Leonardo Montenegro (Eugenio Derbez), si plnými dúškami užíva luxusný život rozmaznaného playboya, ktorý sa celé dni len zabáva a nemusí  nič robiť. Kate Sullivanová (Anna Faris) je jeho presný opak – tvrdo pracujúca slobodná matka troch detí popri niekoľkých zamestnaniach ešte študuje, aby sa mohla stať zdravotnou sestrou. Životy tejto absolútne nesúrodej dvojice sa pretnú vo chvíli, keď upratovacia firma vyšle Kate vyčistiť Leovu nablýskanú jachtu po jednej obzvlášť divokej párty. Kate odmietne Leovi priniesť jedlo a on ju vyhodí bez zaplatenia, čím sa spustí lavína udalostí, ktorá obom navždy zmení ich osud.

Manžel na skúšku
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Forum film)

Na žiadosť rodiny sa Leo vracia späť domov a bujaré oslavy na palube jachty nekončia. V jednu osudnú noc to Leo mierne preženie s alkoholom a spadne z paluby do mora bez toho, aby si to ktokoľvek z posádky všimol. Potom, ako ho nájdu zmäteného blúdiť ulicami Oregonu, skončí v miestnej nemocnici, kde mu diagnostikujú amnéziu a nechajú si ho na pozorovaní. Prípad neunikne pozornosti lokálnych médií a Katina podnikavá šéfka a kamarátka Theresa (Eva Longoria) okamžite rozpozná jedinečnú príležitosť, ako Kate môže aspoň trochu uľahčiť život.

Manžel na skúšku
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Forum film)

Vybavená dokonalým falošným sobášnym osvedčením a širokým úsmevom sa Kate dostaví do nemocnice, aby si vyzdvihla svojho „manžela“. Na jej veľké prekvapenie podvod nikto neodhalí a z bezstarostného playboya sa po menších zaváhaniach nakoniec stane pracujúci šťastný otec troch detí. I keď si napokon na usadený životný štýl zvykne, je len otázkou času, kedy si spomenie, kým v skutočnosti je, a vráti sa k svojej bohatej rodine.  

Manžel na skúšku
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Forum film)

V hlavných úlohách remaku pôvodnej komédie z roku 1987 s Goldie Hawn a Kurtom Russellom sa objavia Eugenio Drebez, ktorý minulý rok zažiaril v komédii AKO SA STAŤ ZLATOKOPOM, a krehká blondínka Anna Farris. "Už po našom druhom stretnutí sme si sadli," spomína Eugenio Derbez. "Nie je nič lepšie, ako keď medzi hereckými partnermi zafunguje chémia. Anna bola presne taká, ako som si predstavoval. Vtipná, plná energie a neustále rozosmievala všetkých naokolo. Niekedy som dokázal ani reagovať, len som ju fascinovane pozoroval a bavil som sa. A navyše vyzerá úplne ako Goldie Hawn! "

Letná romantická komédia MANŽEL NA SKÚŠKU sa v slovenských kinách premieta od 5. júla.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu