Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prekvapivá smrť z filmového prostredia: Známeho herca našli mŕtveho! Predávkoval sa drogami?

Zosnulý herec Michael K. Williams Zobraziť galériu (3)
Zosnulý herec Michael K. Williams (Zdroj: SITA/AP Photo/Chris Pizzello)

NEW YORK - Amerického herca Michaela K. Williamsa známeho zo seriálu The Wire - Špina Baltimoru z produkcie HBO našli v pondelok mŕtveho v jeho byte v New Yorku. V noci z pondelka na utorok to oznámila miestna polícia, informovala agentúra AFP.

Hercova mediálna zástupkyňa Marianna Shafranová jeho smrť potvrdila. "S hlbokým smútkom rodina oznamuje úmrtie Michaela Kennetha Williamsa - herca nominovaného na cenu Emmy. V čase smútku žiadajú o súkromie," uviedla Shafranová.

Priama príčina smrti 54 - ročného herca zatiaľ nie je známa. Niekoľko amerických médií však s odvolaním sa na zdroje z polície uviedli, že vyšetrovatelia majú podozrenie na predávkovanie drogami.

Michael K. Williams sa preslávil predovšetkým rolou Omara Littla v seriály The Wire - Špina Baltimoru, ktorý sa natáčal medzi rokmi 2002 až 2008. Za svoj herecký výkon bol niekoľkokrát nominovaný na cenu Emmy. Na túto cenu ho nominovali napríklad aj za výkon v jeho poslednom seriály Lovecraftova krajina, či za rolu manžela bluesovej speváčky Bessie Smithovej vo filme Bessie z roku 2015, uvádza AFP.

Viac o téme: DrogyúmrtieHerecMichael K. Williams
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu