Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Modelka mala nakrútiť najpresvedčivejší dôkaz o UFO: VIDEO z paluby súkromného lietadla

(Zdroj: Youtube/The Hidden Underbelly 2.0)

ANTIOQUIA - Modelka Valentina Rueda Velezová zverejnila šokujúce zábery nakrútené počas letu súkromným lietadlom, ktorými potešila najmä nadšencov mimozemských civilizácií. Mnohí z nich ich dokonca označili za "najlepšie zábery UFO v dejinách".

Kolumbijská modelka zverejnila video, ktoré sa jej podarilo nakrútiť 4. apríla nad departementom Antioquia. Z okna súkromného lietadla zaznamenala počas letu neznámy kosoštvorcový objekt pohybujúci sa na oblohe. Nachádzal sa vo výške zhruba 6000 metrov. Hoci by mohlo ísť o dron alebo iný predmet vytvorený človekom, okamžite vyvolal asociáciu s mimozemskými civilizáciami. 

Nadšenec fenoménu UFO vystupujúci pred prezývkou The Hidden Underbelly zverejnil príspevok na YouTube. "Na tomto zázname jasne vidíme objekt a vyzerá to obzvlášť dobre. Zdá sa, že ide o plavidlo v tvare tanier," napísal. 

Do sekcie komentárov prispelo množstvo užívateľov, ktorí prejavili nadšenie z tohto príspevku. "Podľa mňa to určite vyzerá reálne. Vždy je ťažké posúdiť veľkosť. Mohlo by to mať rozmer malého auta. Vyzerá to dosť blízko," poznamenala jedna osoba. "Úžasné! Vyzerá to reálne! Skvelý úlovok, nech už toto video urobil ktokoľvek! Veľmi cool!" pridala sa ďalšia. 

Viac o téme: MimozemšťaniaUFOKolumbia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu