Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dievčina si pri kúpe parfumu všimla pikantný detail na fľaške: Tak to je naozaj trapas!

(Zdroj: TikTok/addictedtothisstupidapp)

BRATISLAVA - Priblíženie niektorých fotografií často odhalí nečakané a zároveň aj nechcené tajomstvá. Podobnú skúsenosť má autorka TikTok videa, ktorá si všimla veľmi pozoruhodný detail na uzávere parfumu ponúkaného v internetovom obchode.

Dievčina menom Tami si na fotografii parfumu, ktorý bol v ponuke na webe spoločnosti Shein, všimla jeden vtipný detail. Po priblížení snímky je na uzávere výrobku vidieť odraz polonahej ženy.  Tá si očividne nebola vedomá toho, že spolu s fotkou výrobku, ktorý predáva, zverejňuje aj čo-to zo svojho najintímnejšieho súkromia. 

Ľudí tento záber dobre pobavil. "Najskôr som bola zmätená, ale keď si to zakrúžkovala, už som to videla," uviedla jedna užívateľka. Iní doplnili, že po zverejnení príspevku bola reklama na parfum stiahnutá.  Nie je to prvý raz, čo Tami vyvolala svojím príspevkom bohatú diskusiu. V minulosti si už všimla, že Shein ponúka šaty so ženskou tvárou, ktorá sa na ňu veľmi podobá. "Keď nájdeš svoju tvár na šatách Shein," okomentovala video, na ktorom je zachytená žena s kučeravými modrými vlasmi, okuliarmi a červeným rúžom.

Viac o téme: ParfumNahotaTrapasNakupovanie na internete
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu