Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Profesor šokuje teóriou o mimozemšťanoch: Už dávno sú medzi nami a toto s nami robia!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LOS ANGELES - Profesor David Jacobs, americký historik z Temple University, predniesol niekoľko desivo odvážnych tvrdení. Nielenže medzi nami údajne chodia mimozemské hybridy, ale zjavne aj unášajú ľudí a využívajú silu na ovládanie mysle, aby sa pripravili na masové prevzatie moci.

Jacobs napísal už niekoľko kníh o mimozemských únosoch. Je známym ufológom, ktorý skúma fenomén údajného mimozemského únosu, vrátane použitia hypnózy na subjektoch, ktoré tvrdia, že sú unesené. "Rozšírili sme sa po svete a dobyli sme toľko, koľko sa len dalo, len nevieme, či je to pravda o iných bytostiach alebo nie. Môj najlepší odhad je, že robia to isté a tak ako my." Profesor ďalej tvrdí, že sa rozprával s viacerými ľuďmi, ktorí podľa vlastných slov prežili takýto únos. Mimozemšťania im mali povedať, že v budúcnosti budú mať prácu. Mnohí z takzvaných unesených sa odvolávali na inštrukciu ovládania davu, píše denník The Independent

Na to, ako mimozemšťania vyzerajú, Jacobs odpovedal, že niektorí z unesených tvrdili, že sa na palube mimozemskej lode stretli s bytosťami podobnými ľuďom. "Unesení opisovali, že tí na palube vyzerali naozaj ako ľudia, zostupovali k nám a snažili sa zistiť, aké to je chodiť medzi nami." 

Profesor si myslí, že mimozemšťania zisťujú, aké je to byť ľuďmi. "V tom momente som vedel, že ide o integráciu do spoločnosti pred prevzatím," dodáva s tým, že mimozemské bytosti môžu kontrolovať nás, nie my ich. "Sú to takpovediac nadľudia. Či už prevezmú vládu alebo nie, dokážu ovládať ľudskú myseľ. Neviem, čo sa stane potom, obávam sa najhoršieho."

Viac o téme: MimozemšťaniaUFODavid Jacobs
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu