Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Mladík nakrúcal búrku, keď zachytil niečo podivné: Rútilo sa to priamo k zemi!

(Zdroj: Youtube/Pen News)

LONE STAR - Búrky môžu byť nepríjemné a strašidelné. Často sú sprevádzané hlasnými hromami, hrozia pri nich záplavy a mnoho ľudí má strach, že blesk zasiahne ich dom. Nedávna poveternostná udalosť v Texase však otriasla ľuďmi z iného dôvodu. Na oblohe sa totiž objavil záhadný objekt, ktorý sa rútil na zem.

Na internete sa objavili zábery búrky v meste Lone Star v Texase, počas ktorej sa objavil na oblohe zvláštny objekt v tvare pruhu. Padal smerom na zem. "Nahrával som búrku a nemyslím si, že to vyzerá ako blesk," napísal istý Conner na Reddite, ktorý sa stal svedkom záhadného úkazu. 

S niečím podobným sa vraj ešte nestretol. Doposiaľ nikdy nenakrúcal búrku na video, no v ten deň sa rozhodol, že to urobí. "Som otvorený akýmkoľvek návrhom, čo by to mohlo byť alebo čo to bolo. V najlepšom prípade to bol meteor a v najhoršom invázia mimozemšťanov," uviedol Conner. 

Ľudia sa v komentároch podelili o svoje dojmy a postrehy. Mnohí sa domnievali, že ide o meteorit, no iní túto teóriu spochybňovali a tvrdili, že sa pohybuje príliš rýchlo na to, aby išlo o vesmírny kameň. Objavili sa aj špekulácie o guľovom blesku. Iní zas naznačovali, že záhadný pruh bol len efektom toho, ako bola búrka nakrútená. 

Viac o téme: BúrkaZáhadaTexas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu