Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Neuveríte, čo spravil meteorológ počas predpovede počasia! Keď to začuli, hanbili sa aj za neho

(Zdroj: Twitter/Matt Jones)

LOUISVILLE - Práca v televízii je nepochybne náročná, o to viac v priamom prenose. Na vlastnej koži sa o tom presvedčil televízny meteorológ, ktorý počas hlásenia počasia neudržal svoje vetry. Divákom dal celkom jasne najavo, čo práve urobil. Video sa dostalo na internet, kde žne obrovský úspech. Samotný moderátor tým ale nadšený zrejme príliš nie je.

Meteorológ pracujúci pre televíznu stanicu WDRB v Louisville v štáte Kentucky Marc Weinberg minulý týždeň divákov informoval o studenom fronte na stredozápade, keď sa počas vysielania na chvíľu odmlčal. V priamom prenose bolo zrazu počuť, ako si uľavil. 

Jeden z divákov zaznamenal tento moment na video, ktoré zverejnil na internete. Prakticky okamžite sa stalo hitom a zaplavili ho tisícky komentárov. "Ten neutajil," napísal užívateľ známy ako Adam Joseph. "Neviem, ktorá je moja obľúbená časť. Že sa také niečo vôbec stalo alebo to, že stíchol kvôli dramatickému efektu alebo že to rozkolísalo jeho telo," komentoval Tyler Ryan.

Väčšina ľudí by sa pri podobnom incidente snažila vypustenie vetrov zakryť, napríklad tým, že by pokračovali v rozprávaní, akokeby sa nič nestalo. To ale Weinberg neurobil. "Myslím si, že to bol teplý front, ktorý sa priblížil z juhu," okomentoval video Ryan Waddles. "Navrhujem alternatívny titulok: ‚Meteorológ nedokázal ovládnuť vetry‘," napísal zas Ryan Trout. Weinberg sa doposiaľ k incidentu nevyjadril, no dá sa predpokladať, že mu tento typ pozornosti nie je vôbec príjemný. 

Viac o téme: TrapasModerátorVetryPrdenieMeteorológPredpoveď počasia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu