Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Samozvaný cestovateľ v čase prezradil, čo nás čaká v roku 2022: Zapamätajte si tieto tri dátumy!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Samozvaný cestovateľ v čase na TikToku zdieľal sériu odhalení o roku 2022, aby dokázal ich pravosť. Podľa jednej z jeho predpovedí prichádza ďalší variant COVID-19, ktorý bude päťkrát nákazlivejší ako iné kmene. Údajne bude tiež objavený tvor viac ako štyrikrát väčší než modrá veľryba.

Nie je to prvýkrát, čo mladík, ktorý je na TikToku známy ako aesthetictimewarper, uverejnil príspevky v snahe "zachrániť" ľudstvo. V novembri 2021 sa podelil so svojimi dvoma šokujúcimi predpoveďami. Podľa nich má byť objavený portál do alternatívneho vesmíru vo vnútri vajca dinosaura tyranosaura rexa a že mýtické potopené mesto Atlantída bude nájdené v Atlantickom oceáne.

@aesthetictimewarper There is a lot you need to know… #fyp #fypage #timewarper #timetraveler #timetravel #xyzcba #viral ♬ The End is Near - Aery Yormany

Najnovšie sa na jeho účte objavili ďalšie tri predpovede, ktoré hovoria o objavení nového, agresívnejšie kmeňa koronavírusu. A to nie je to najhoršie. "Príliš dlho som bol považovaný za falošného cestovateľa v čase, takže si zapamätajte tieto tri hlavné dátumy roka 2022:"

11. marec - prvý človek bude mať dieťa so šimpanzom, bude vedieť rozprávať a bude mať zmiešané črty.

19. apríl - objaví sa nový kmeň COVID-19, tzv. omega a bude päťkrát horší ako všetky ostatné doterajšie varianty.

17. september - v oceáne bude objavený najväčší tvor, nazývaný Cerine Croin, viac ako štyrikrát väčší než modrá veľryba. 

Samozvaný cestovateľ v čase
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Video bolo od svojho zverejnenia 26. decembra zhliadnuté už viac ako 13 miliónov krát a veľa ľudí ho aj komentovalo. "Ako viete, že ste v správnom vesmíre? Toto by mohla byť budúcnosť paralelných vesmírov," skonštatovala jedna osoba. "Prečo sa vždy dejú zlé alebo strašidelné veci, prečo by to nemohlo byť niečo dobré?" pýta sa ďalší užívateľ. "Chcem to, čo fajčíš," odkázal cestovateľovi v čase iný komentujúci. Je zrejmé, že tieto predpovede treba brať s rezervou. 

Viac o téme: Cestovanie v časePredpoveď
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu