Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Internetom sa šíri podivné svadobné oznámenie: Nechutné odhalenie o ženíchovi

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Gettty Images)

USA - Na Twitteri bolo zverejnené svadobné oznámenie, v ktorom sa píše o zásnubách jedného páru zo Spojených štátov. Láska sa môže prejavovať rôznymi spôsobmi, no tento bol priam neskutočný. Navyše odhalil temné pozadie ženícha.

Začína to celkom obyčajne. Zasnúbený pár oznamuje dátum svojej blížiacej sa svadby. Mathew Johnson a Jennifer Bair Cullenová sa majú zobrať už budúci rok vo februári. Spomínajú sa aj mená rodičov. Colton Cullen, syn nevesty, je nesmierna rád, že môže byť po prvýkrát v živote svedkom takejto lásky a oddanosti dvoch ľudí. Veľmi rád by sa chcel poďakovať svojmu budúcemu nevlastnému otcovi za skutočnú lojálnosť a pocit ochrany, ktorú on ani jeho matka ešte nikdy nezažili."

V oznámení sa spomína aj neopakovateľná krása Jennifer, ktorá je prirovnávaná k diamantu. Matthew je vo vytržení, že je to práve on, kto jej poskytol vzťah plný lásky a oddanosti. Na druhej strane je nevesta veľmi šťastná, že je schopná poskytnúť Mattovi lásku a intímnosť, po ktorej tak dlho obaja túžili. 

VIDEO Katastrofa na svadbe: Nevesta takmer odpadla, zvracala.. ale to bol len začiatok!

Veľké odhalenie 

Po čase sa však oznámenie opäť objavilo na internete s tým, že sa odhalilo niečo strašné. Ukázalo sa, že ženích je redaktorom časopisu Barnes Review, ktorý je pomenovaný po jednom z najväčších popieračov holokaustu Harrym Elmer Barnesovi. Okrem toho je vraj homofób, ktorý sa o gejoch vyjadruje ako o "Satanovom semene". V momente sa začali objavovať teórie, že Johnson je fašista, a preto nie je schopný si udržať trvalý vzťah. "Dokáže láska zachrániť dr. Johnsona pred ním samotným?" píše sa v jednom komentári. 

 

Viac o téme: LáskaZásnubyHolokaustSvadobné oznámenieHomofób
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu