Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Katastrofa na svadbe: Nevesta takmer odpadla, zvracala.. ale to bol len začiatok!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TikTok/hollinator1424)

FLORIDA - Nevestu Hollee Lynnea-Kolenda Darnellovú prekvapila počas čítania mladomanželských sľubov náhla nevoľnosť, kvôli ktorej musel pastor prerušiť obrad. Táto udalosť však bola iba akýmsi štartérom ďalších nepríjemných incidentov, ktoré ju prenasledovali počas svadobného dňa. Američanka sa však s odstupom času nad všetkým iba usmieva.

Svadobný deň Hollee a jej nastávajúceho Jacksona vyzeral priam ideálne. Po oficiálnom sobáši si mala dvojica povedať "áno" pred očami pozvaných hostí v záhradnom altánku. Počas čítania svadobných sľubov však nevesta stratila rovnováhu a spadla na ženícha, ktorý ju ale, našťastie, udržal v náručí. "Bola som veľmi dehydrovaná, pretože som v ten deň málo pila a jedla. Okrem toho mám nízky tlak a málo železa," vysvetlila mladá žena s tým, že v ten deň bolo navyše veľmi teplo a vlhko. 

@hollinator1424

I kept trying to tell my husband I didn’t feel good and he thought I was joking my baby nephew then pooped on my dress right after while I was pukin

♬ Oh No - Kreepa

Po zverejnení dramatických okamihov zo svadby na TikTok prezradila aj zopár detailov zo svojho života. Pochádza z Minneapolisu v Minnesote, no s Jacksonom sa rozhodli usporiadať slávnostný obrad na Floride. Nepríjemnosťou počas čítania sľubov sa však všetko iba začalo, nasledovali totiž aj ďalšie katastrofy. "Môj synovec sa mi vykakal na šaty hneď po tom, čo som sa pozvracala," pokračuje Darnellová s tým, že toho nebolo veľa, keďže v žalúdku nemala takmer nič. Chlapček si vraj uľavil presne v okamihu, keď ho mala jej sestra v náručí a podávala jej ventilátor. Zrazu jej po ruke začalo stekať hovienko rovno na šaty. 

VIDEO Katastrofa na svadbe:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/nevesta,svadba,trapas)

Obrad na Floride bol iba formálny, mladomanželia sa úradne zosobášili o niekoľko hodín skôr. Oslavu zorganizovali najmä kvôli svojej rodine, v budúcnosti plánujú ešte jednu veľkú hostinu. Len pár hodín po obrade na Floride si to dvojica namierila na svadobnú cestu do New Yorku, kde už Hollee pózuje na fotkách v čistých šatách. 

Viac o téme: SvadbaNevestaTrapas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu