Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Blondínka zverejnila FOTO krátko po pôrode: Pohľad na bábätko ľudí vydesil

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Väčšina ľudí chce na fotografiách vyzerať čo najlepšie. To platí aj pre čerstvé mamičky, ktoré prvýkrát držia v náručí svoje dieťa. Pokus o dokonalú fotku jednej matky však nedopadol úplne podľa predstáv. Nevšimla si totiž, že filter, ktorý použila, nezmenil tvár len jej, ale aj bábätku. Tá v dôsledku toho pôsobí naozaj desivo.

Na prvej fotografii s vysnívaným potomkom sa snáď každý snaží vyzerať čo najlepšie, aj keď to niekedy nie je úplne možné. Táto mamička sa rozhodla situáciu riešiť po svojom - pri fotografovaní použila filter. Nevšimla si však, že sa aplikoval nielen na jej unavenú tvár, ale aj na tvár dieťaťa, ktoré drží v náručí. 

Blondínka zverejnila FOTO krátko
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Reddit)

Snímka bola zverejnená na stránke Reddit, no medzičasom ju odtiaľ vymazali. Jeden z komentujúcich priznal, že zostal zmätený, keď uvidel tvár bábätka. "Keď váš tvárový filter spôsobí, že vaše dieťa vyzerá ako vták," napísal. Pery dieťatka skutočne pripomínajú niečo ako malý zobák. "No, povedal by som, že je čas odhlásiť sa a ísť spať. Ale povedzme si úprimne, po tom, čo som to videl, už nemôžem spať," podotkol iný. 

Nadšený manžel poslal celej rodine FOTO ženy po pôrode: Keď zbadala detail v rohu... tá hanba!

Iní užívatelia sa na situáciu pozreli humorne, ďalším zas prišlo ľúto bábätka. "Buď jej bolo jedno, že jej dieťa tak vyzerá na fotke, alebo sa na svoje dieťa na fotke ani nepozrela," skonštatovala jedna osoba. 

Viac o téme: BábätkoPôrod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu