Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nadšený manžel poslal celej rodine FOTO ženy po pôrode: Keď zbadala detail v rohu... tá hanba!

(Zdroj: TikTok/wenfreed)

WEST GROVE - Trojnásobná mamička Wendy z Pennsylvánie zabáva užívateľov sociálnej siete zábermi z pôrodnej sály, ktoré vytvoril jej nadšený manžel bezprostredne po narodení syna. Šťastnému oteckovi totiž pred ich odoslaním celej rodine unikol jeden podstatný detail. Na zahanbujúcej situácii sa teraz zabávajú tisíce ľudí.

Wendy Freedová sa vo svojom TikTok videu podelila s trápnym momentom, ktorý nechtiac spôsobil jej manžel, keď ju vyfotil krátko po narodení ich tretieho dieťaťa. Šťastný otecko si totiž v návale radosti a vzrušenia pred odoslaním fotografie rodine vôbec neuvedomil, že je na nej zachytená aj odhalená intímna časť tela rodičky. Tá síce najprv ostala neskutočne zahanbená, ale neskôr všetko prijala s nadhľadom a svoj zážitok zdokumentovala v spomínanom videu pod titulkom "Požehnaj jeho srdce". V klipe si dáva tvár do dlaní a krúti hlavou so slovami: "Pamätám si, keď môj manžel poslal fotky celej svojej rodine hneď po narodení nášho syna bez toho, aby ich orezal"

@wenfreed

Bless his heart. ##greenscreen ##QuickerPickerRapper ##Coming2America ##fyp ##momsoftiktok

♬ original sound - Amir Yass

Freedová pred zverejnením, pochopiteľne, zábery patrične upravila a intímnu zónu prekryla veľkým smajlíkom. Užívatelia sa na nich teraz poriadne zabávajú. Jedna žena uviedla, že keby jej partner vyparatil niečo podobné, tak by zomrela od hanby. Ďalší užívatelia sa podelili o svoje humorné skúsenosti z pôrodnej sály.

Viac o téme: PôrodTrapas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu