Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

KORONAVÍRUS Riaditeľka školy vyvolala škandál: Mala zostať v izolácii, no prichytili ju pri...!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

GLASGOW - Päťdesiatdvaročná učiteľka zo škótskeho Glasgowa bola prichytená na letisku jednou zo svojich študentiek, hoci mala byť doma v izolácii, pretože bola v úzkom kontakte s pozitívnou osobou na COVID-19.

Alicia Reidová, ktorá je zároveň riaditeľkou strednej školy Stranraer Academy, svojim kolegom povedala, že musí ostať doma a izolovať sa, pretože bola v kontakte s infikovanou osobou. Len dva dni pred začiatkom školských prázdnin ju ale jej vlastná žiačka odfotila, ako stojí v rade na letisku v Glasgowe, chystajúc sa odletieť do Turecka na dovolenku. Fotku následne zverejnila na Snapchate s popiskom: "Slečna Reidová, ste to vy? Vyzerá to tak."

Klamstvo sa Britke nevyplatilo, školská rada ju odvolala z funkcie a na jej post bude vymenovaný niekto iný. "Pani Reidová sa chvíľu neukáže v škole. Nový riaditeľ bude vymenovaný už čoskoro," informovala riaditeľka miestnej rady pre vzdelávanie Gillian Brydsonová. 

KORONA HOROR na základnej škole: Nezaočkovaný učiteľ nakazil viac ako polovicu triedy!

Reidová mala pracovať až do školských prázdnin, ktoré sa začali 8. októbra a trvali dva týždne. Pár dní predtým ale údajne zavolala kolegom s tým, že nemôže prísť do práce kvôli úzkemu kontaktu s chorým na covid. 7. októbra však letela na dovolenku. Škola, kde Alicia pôsobí, sa k prípadu nevyjadrila. 

Viac o téme: DovolenkaUčiteľkaKoronavírusCOVID-19
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu