Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Unikátny let Jeffa Bezosa do vesmíru: Ľudia si ale na jeho rakete všimli pikantný detail!

(Zdroj: TASR, SITA/AP/Tony Gutierrez)

VAN HORN - Zatiaľ čo miliardár Jeff Bezos si užíval krátky pobyt vo vesmíre, ľudia na Zemi si všimli, že jeho raketa má bizarný tvar. Pripomínala totiž mužský pohlavný orgán. Sociálne siete krátko nato zaplavilo množstvo vtipných koláží a memečiek.

Fotky zachytávajúce raketu, v ktorej letel Bezos a ďalší traja členovia posádky do vesmíru, zaplavili internet. Mnohí užívatelia si pritom všimli, že jej tvar im akosi pripomína penis. "Letel do vesmíru v gigantickom penise," napísal Ian Milhiser. "Nie som inžinier, ale keby som bol najbohatší človek na svete, tak si rozhodne nepostavím raketu, ktorá vyzerá ako mužský úd," poznamenal zas reportér Ryan Mac. 

Iní užívatelia zas prirovnali Bezosa k fiktívnym postavám, ako napríklad Jean-Luc Picard zo Star Treku či Dr. Zloduch zo sérií o Austinovi Powersovi. 

Suborbitálna raketa New Shepard vyvinutá spoločnosťou Blue Origin ezosa v utorok úspešne absolvovala let, počas ktorého dosiahla hranicu vesmíru. Na palube boli okrem samotného miliardára aj jeho brat Mark, 82-ročná pilotka Wally Funková a 18-ročný čerstvý absolvent strednej školy Oliver Daemen z Holandska. Zakladateľ firmy Amazon sa stal druhým superboháčom, ktorý sa do vesmíru pozrel na palube vlastného stroja. Tým prvým bol Iba pred deviatimi dňami zakladateľ spoločnosti Virgin Galactic Richard Branson. 

Viac o téme: PenisJeff BezosLet do vesmíruNew Shepard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu