Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dievča ucítilo chvenie na nohe: Obrovský krik po tom, čo si stiahlo ponožku... z VIDEA sa robí ľuďom zle!

Zoe bola poriadne vystrašená. Zobraziť galériu (2)
Zoe bola poriadne vystrašená. (Zdroj: TikTok/@zoenesquik)

SYDNEY - Keď Austrálčanka Zoe pocítila divné chvenie na nohe, nenapadlo jej, že dôvodom bude krvilačný votrelec, ktorý sa jej „usalašil“ pod ponožkou. Krvavé zábery vzápätí nakrútila na TikTok video, ktoré vydesilo viacerých divákov a má už viac ako 16 miliónov pozretí.

Zoe zdokumentovala vo svojom TikTok videu zábery svojej krvavej nohy, do ktorej sa jej zahryzla pijavica. O tom, že sa jej pod ponožkou skrýva krvilačný votrelec vraj vôbec nevedela až do chvíle, kým nepocítila v dolnej časti nohy mierne chvenie. Pohľad, ktorý sa jej naskytol keď nadvihla nohavicu a odkryla ponožku, ju vydesil a začala jačať.

Dievča ucítilo chvenie na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TikTok/@zoenesquik)

Hororový úlovok: Rybe chýbal jazyk, v ústach sa jej ukrýval nechutný votrelec

Nacicanú tučnučkú pijavicu odhodila preč, neskôr však prekonala odpor a uchopila ju do papierovej vreckovky. Svojím príspevkom vystrašila množstvo užívateľov sociálnej siete, ktorí podľa Daily Star opisujú vo svojich komentároch najmä zdesenie.

@zoenesquik

Never going outside again... ##australia ##leech ##nature ##bush ##fuckoff

♬ original sound - Zoe

Jeden z nich uviedol, „že z niečoho podobného by sa už nedal psychicky dohromady,“ ďalší vyjadril ľútosť nad tým, že Zoe niečo také postretlo a iný si myslí, že by „zo všetkého zrejme omdlel". Mnohí užívatelia sa dokonca zhodli, že toto video ovplyvnilo ich rozhodnutie a nechcú žiť v Austrálii so všetkými nebezpečnými plazmi.

Viac o téme: Pijavica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu