Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Dievčina tancovala v izbe, keď skoro dostala infarkt: Zažila som najstrašidelnejší moment v živote!

(Zdroj: Facebook/Hannah Viverette)

HAGERSTOWN - Dievčina z amerického štátu Maryland zverejnila video, ktoré zachytáva jej desivé stretnutie s prenasledovateľom. Ten sa do jej bytu na druhom poschodí dostal cez balkón, na ktorý sa vyštveral. Už ho vyšetruje polícia.

Hannah Viverettová práve tancovala vo svojom dome v meste Hagerstown, ked začula nejaký podivný zvuk. Kamera, na ktorú sa nakrúcala, úplnou náhodou zachytila moment, ako votrelec otvára dvere na jej balkóne, aby sa dostal dnu. Okamžite priskočila k nim, aby ich zavrela a práve vtedy si všimla, že za dverami niekto stojí. Premkla ju hrôza. Potom si uvedomila, že muža pozná z videnia, už nejaký čas ho videla potulovať sa okolo domu, no nikdy s ním nehovorila. "Ocitli sme sa oproti sebe tvárou v tvár. Bolo jasné, že mi chce ublížiť. Ruky mal schované vo vreckách mikiny a zlovestne sa uškŕňal. Bol to ten najstrašidelnejší moment v mojom živote," opísala situáciu. 

Viverettová sa následne muža pýta, kto je a žiada ho, aby ihneď odišiel. On ale namiesto toho reaguje tým, že sa chce s ňou priateliť. Odíde až po chvíli a po opakovanom upozornení zo strany mladej a vydesenej mladej ženy. Tá hneď nato privolala políciu. Jej hovorca potvrdil, že v súvislosti s incidentom bol zatknutý 36-ročný Angel Moises Rodriguez-Gomez, ktorého následne obvinili z prenasledovania, vlámania a ničenia cudzieho majetku. Po pár dňoch bol prepustený na kauciu. 

Posted by Hannah Viverette on Wednesday, 25 November 2020

Viverette sa teraz obáva, že Gomez, ktorý býva v bytovom komplexe oproti nej, jej môže ublížiť. "Keď liezol na môj balkón, úplne zničil vianočné osvetlenie, ktoré som tam nainštalovala. Toto musel byť už jeho niekoľký pokus vlámať sa ku mne, pretože niečo také by nestihol na prvýkrát," dodala vydesená dievčina. 

Viac o téme: VotrelecVlámanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu