Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mladíkovi z bytu mizli veci: Nainštaloval kameru, keď si pozrel VIDEO, skamenel od hrôzy

(Zdroj: Youtube/You Know It Joe)

NEW YORK - Video, ktoré nakrútil Joe Cummings z New Yorku ešte pred dvanástimi rokmi, šokuje užívateľov sociálnej siete. Bezpečnostná kamera umiestnená v jeho kuchyni totiž zachytila takmer neuveriteľnú scénu akoby vystrihnutú z hororových filmov.

Newyorčan Joe má dodnes nočné mory z toho, čo sa prihodilo v jeho dome pred mnohými rokmi. Vtedy si všimol, že mu z bytu miznú nejaké veci a potraviny. Nainštaloval si preto domáci kamerový systém. Keď si o niekoľko dní neskôr pozrel záznam, zostal v nemom úžase. Zábery totiž zachytili neznámu ženu, ako uprostred noci vyliezla z kuchynskej skrinky, vymočila sa do drezu a potom konzumovala jedlo z chladničky. Chvíľu dokonca pozerala aj televíziu.

Majiteľ nahlásil incident polícii, votrelkyňa bola zatknutá a skončila vo väzení. V byte vraj žila dva týždne. "Netuším, ako sa tam dostala. Bývam na najvyššom poschodí, takže pravdepodobne vkĺzla dovnútra cez okno po požiarnom schodisku. Policajti sa domnievajú, že ma asi chcela okradnúť, ale nakoniec sa skryla v úzkom priestore a zostala tam," dodal Cummings.

Viac o téme: ZlodejVotrelec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu