Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

VIDEO Strašidelný nález v aute: Toto tam objaviť, už nikdy do neho nevstúpite!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SYDNEY - Na internet sa dostalo video, ktoré vyvoláva nočné mory nielen u ľudí s arachnofóbiou. Zábery zachytávajú obrovského loveckého pavúka spolu mláďatami, ako lezú cez palubnú dosku auta. Autorom videa je samotný majiteľ, ktorému ľudia odkázali, aby svoje vozidlo rovno podpálil.

Ak mávate nočné mory z pavúkov, ktorí vás neustále prenasledujú, potom by ste určite nemali pozerať toto video. Niečo podobné zažil nemenovaný Austrálčan zo Sydney, ktorý vo svojom aute našiel obrovského pavúka aj s desiatkami mláďat. Prostredníctvom svojho telefónu nahral, ako lezú smerom k nemu. "Pozri sa na ne," zvolal muž, keď pavúčia rodina rýchlo prebehla cez palubnú dosku. Pavúk-rodič sa snažil vyliezť na čelné sklo, ale pošmykol sa a namiesto toho skončil v klimatizácii.

Video sa objavilo na sociálnych sieťach. Mnohí užívatelia vyjadrili svoje znechutenie nad chlpatými votrelcami. Viacerí podotkli, že by mal majiteľ vozidlo ihneď spáliť. "Zožeňte si horák," napísal jeden z nich. 

FOTO Vodička si v aute našla obrovského pavúka: Keď sa ho zbavila, stalo sa niečo ešte horšie

Hovorkyňa organizácie Pest Control Sydney uviedla, že lovecké pavúky sú známe tým, že sa často objavujú v osobných autách. "Zvyčajne sa vyskytujú na kmeňoch stromov, pod kameňmi, na oknách či stenách vo vašom dome. Nezriedka sa ale nájdu aj v automobiloch a vystrašia ich majiteľov," povedala. V takýchto prípadoch odporúča pavúka postriekať, čím sa usmrtí, a potom zohnať špecialistu na odstraňovanie škodcov. Lovecké pavúky sú v Austrálii veľmi bežné. Nie sú síce jedovaté, no dokážu bolestivo uhryznúť. 

Viac o téme: PavúkAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu