Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO Turisti sa snažili spraviť čo najlepšiu fotku tigra: Sledujte, čo sa stalo potom

(Zdroj: Twitter/Susanta Nanda IFS)

BHUBANESHWAR - Užívatelia sú zhrození z videa zachytávajúceho skupinu turistov, ktorí sa snažili odfotiť tigra v indickom štáte Urísa. Priblížili sa k nemu ale až príliš blízko a nerešpektovali slobodu a priestor divo žijúcej šelmy. Mali obrovské šťastie, že tentokrát sa nikomu nič nestalo.

Pätnásťsekundové video zachytáva turistov, ktorí v snahe získať tú najlepšiu fotku neváhali riskovať svoj vlastný život. Na záberoch vidno, ako stoja na jednej strane múrika, zatiaľ čo tiger je za ním. V jednom momente však vyskočí na múr, ktorý ich oddeľuje, čo naženie turistom poriadny strach. Video zverejnil pracovník Indickej lesnej služby Susanta Nanda ako varovanie pre ostatných. 

Turisti si za to, že narušili život v divočine, vyslúžili od odborníkov aj širokej verejnosti ostrú kritiku. "Idioti. Takto to vyzerá, keď niekto vypne mozog. Tiger, našťastie, na nich nezaútočil, ale nikto negarantuje, že to tak bude aj v budúcnosti," napísal samotný Nanda. "Existuje slovo pre takýchto hlupákov? Títo ľudia môžu byť radi, že sú ešte stále nažive," pridala sa ďalšia osoba. 

Viac o téme: TuristiTigerIndia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu