Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Murár začal spávať s vydatou susedou: Neuveríte, ako ich odhalil jej manžel

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

VILLA DEL PRADO - Prípad zo severu Mexika je dôkazom, že sila lásky dokáže divy a túžba po milovanej osobe poháňa k neuveriteľným fyzickým výkonom. Zamilovaný miestny murár totiž dokázal vybudovať slušné stavebné dielo, len aby sa mohol stretávať so svojou tajnou milenkou.

Ženatý stavebný robotník Alberto neodolal kráse svojej vydatej susedy, ktorá jeho city opätovala. Murár preto ani na chvíľu nezaváhal, využil svoje zručnosti a vykopal tunel, ktorým spojil jeho dom s domom milovanej Pamely. Chvíľu všetko fungovalo a dvojica si vďaka tajnému priechodu spoločne užila zopár intímnych chvíľ.

Milostný románik napokon ukončil Pamelin manžel Jorge, ktorý sa nečakane vrátil domov z práce a uvidel svojho suseda, ako mizne za odsunutou sedačkou. Až vtedy si všimol obrovskú dieru, prekĺzol do nej a prešiel do susedného domu, kde sa strhla bitka. Podľa dostupných zdrojov Alberto prosil nahnevaného suseda, aby sa upokojil, pretože nechcel, aby sa o afére dozvedela jeho spiaca manželka. Vytočený Jorge sa však neovládol, roztržku ukončila až privolaná policajná hliadka. 

VIDEO Mladík náhodou odhalil, že ho podvádza priateľka: Zistil to z odrazu v jej očiach!

Miestne médiá síce neuviedli technické parametra tunela, ale z fotografií sa dá usúdiť, že Alberto pri jeho budovaní odviedol obdivuhodný profesionálny výkon.

Viac o téme: TunelPomerNevera Mexiko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu