Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dievčina našla záhadný rodný list: Rozpútal peklo medzi ňou a mamou, mám tajného brata?!

(Zdroj: Twitter/chloë)

LOS ANGELES - Nedorozumenie, ktoré vzniklo okolo rodného listu neznámeho chlapca, takmer rozpútalo rodinné peklo medzi matkou a dcérou. Zamotaná situácia sa, našťastie, veľmi rýchlo vysvetlila a jej rozuzlenie aj po dlhšom čase pobavilo nielen jej hlavné aktérky, ale aj užívateľov sociálnej siete.

Kristin z Kalifornie sa ocitla v nezávideniahodnej situácii, keď náhodou narazila na záhadný rodný list. Vydedukovala z neho, že má brata, o ktorom vôbec nevedela. Volá sa Clyde Fabian a na jeho rodnom liste nechýbali odtlačky drobných chodidiel. Šokovaná dievčina bola presvedčená o tom, že práve odhalila matkino tajomstvo a okamžite od nej požadovala vysvetlenie.

Ako sa však ukázalo rodný list nepatril žiadnemu bábätku, ale mäkkej tvarovanej bábike Cabbage Patch Doll, ktorá bola obľúbená najmä v 90. rokoch. Výrobca k týmto hračkám dodával rodné a adopčné listy a bábikám vpisoval údaje aj na zadok ako v pôrodnici. Matka si neskôr túto hračku spolu s "dokladmi" odložila na pamiatku. "Možno som v živote vyvolala veľa trápnych situácií, ale nič sa nevyrovná tomu, čo urobila moja staršia sestra, keď našla rodný list bábiky a začala kričať na mamu a obviňovať ju, že pred nami skrýva nášho brata," napísala na Twitteri Kristinina sestra Chloe.

Doteraz nechápe, prečo si ich mama ten rodný list nechala. Možno si myslela, že bábika bude mať jedného dňa veľkú hodnotu, pretože je to originál. V každom prípade si rodina nedávno na tento príbeh spomenula, keď Kristin porodila dievčatko a Chloe kúpila svojej malej neteri tričko s nápisom "Clyde Fabian je môj strýko". Po zverejnení príspevku viacerí užívatelia uviedli, že aj oni si nechali "rodné listy" svojich bábik, pretože v nich evokujú pekné spomienky.

Viac o téme: HračkaBábikaRodný list
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu