Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Študentovi zmizol mobil: Keď ho našiel, pozrel si FOTO a zistil, kto ho ukradol

(Zdroj: Getty Images)

BATU PAHAT - Študent z Malajzie tvrdí, že na svojom zmiznutom telefóne našiel selfie fotografie a videá neznámej opice. Zistil to po tom, čo sa mu telefón podarilo nájsť v džungli pár metrov od svojho domu. Zo záberov sa zdá, že opica sa pokúšala mobil zožrať, no namiesto toho sa odfotografovala.

Dvadsaťročný Zackrydz Rodzi sa domnieval, že mu telefón ukradli, keď spal. Po tom, ako ho našiel a pozrel si jeho obsah ostal ale poriadne prekvapený. Našiel v ňom totiž niekoľko selfie fotografií a videí opice. To, že mu zmizol telefón, si uvedomil po prebudení v sobotu ráno. "Po lúpeži nebolo ani stopy. Jediné, na čo som myslel, bolo, že je to nejaký druh čarodejníctva," uviedol študent informatiky z Batu Pahat v malajzijskom štáte Johor.

Mobil nevedel nájsť až do nedeľného popoludnia, keď jeho otec zbadal pred ich domom opicu. Keď znova zavolal na telefón, začul zvonenie z džungle pár krokov za záhradou. Nakoniec ho našli pod palmovými listami. Zackrydzov strýko zažartoval, že možno je v mobile zlodejova fotografia. Mladík si preto pozrel galériu a naozaj! Bolo tam niekoľko fotiek a videí opice. 

Rodzi zábery zdieľal na Twitteri, kde vyvolali veľký ohlas. Zachytávajú, ako sa opica pokúša zjesť telefón či ako sa pozerá do kamery. Boli medzi nimi aj fotky stromov a okolitej prírody. 

Viac o téme: Opica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu