Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Online výučba sa zmenila na horor: Študenti ostali vydesení, keď TO zbadali za chrbtom učiteľa

(Zdroj: Youtube/El sietes Channel)

MONTERREY - Na internete sa objavil záznam z online hodiny, ktorú viedol učiteľ z Monterrey v Mexiku. Video by sa nijako neodlišovalo od podobných lekcií, keby pedagógovi uprostred výkladu do jeho triedy nečakane nepribudla jedna "žiačka". Tá vzbudila obrovský záujem užívateľov a zároveň potešila priaznivcov paranormálnych javov. Pragmatici to však považujú za veľmi nevydarený pokus zaujať.

Online lekcia mexického učiteľa vzbudila obrovskú pozornosť. Nie však kvôli jej samotnému obsahu, ale preto, lebo sa počas nej vraj objavil za jeho chrbtom duch. Počas rozprávania sa za jeho chrbtom najskôr objaví tieň a po chvíli vykukne spoza rohu dievčenská tvár. Učiteľovi sa očividne niečo nepozdáva, otočí kameru za seba a po zvyšok výuky pôsobí nervóznejším dojmom.

"Pozrite sa, čo sa stalo priateľovi uprostred online lekcie. Jeho učiteľ žije sám a práve sa presťahoval do tohto domu," píše Freddy Gzz v príspevku na sociálnej sieti. Učiteľ sa vraj nedávno rozišiel s partnerkou a v dome žije len so svojím psom.  

Chlapček (2,5) sa bojí spávať: Keď povedal svojej babke prečo, začala sa báť aj ona

Video rozdelilo užívateľov na dve skupiny. Kým jedna z nich je presvedčená o tom, že na záberoch sa skutočne pohybuje bludný duch dievčiny, druhá tvrdí, že to všetko zinscenoval samotný učiteľ. 

Viac o téme: Duch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu