Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Dvojica si užívala romantické rande, keď vtom prišiel trápny moment: Chcel som sa prepadnúť pod zem!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Youtube/CELEB FIGURE)

LONDONDERRY - Neil Harkin a Jean McAuleyová (obaja 31 rokov) zašli na prvé rande do reštaurácie v Severnom Írsku. Netušili však, aký trapas sa tam udeje. Majiteľ reštaurácie si totiž na nich pripravil zákerný plán, ktorý zaľúbenci absolútne nečakali.

Barman Neil zajednal pred pár dňami stôl v reštaurácii The Old Docks Bar and Grill v meste Londonderry. Pokojne si tam užíval spoločnosť Jean, keď sa ich rande zrazu stalo stredobodom pozornosti celého podniku. Jeho majiteľ Liam Shields, mimochodom Harkinov kamarát, na dvojicu ušil poriadnu búdu. Na stôl im totiž poslal fľašu šampanského ozdobenú prskavkou, aby to vyzeralo tak, že sa práve zasnúbili. 

VIDEO Dvojica si užívala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/CELEB FIGURE)

Ostatní hostia im začali tlieskať, aplaudovať a gratulovať, no Neil a Jean ich nadšenie rozhodne nezdieľali a od hanby by sa v tej chvíli najradšej prepadli pod zem. "Nemohol som nič robiť. V tom momente som najviac túžil po tom, aby sa zem otvorila a pohltila ma. Sledovala nás celá reštaurácia, bolo to mimoriadne trápne," povedal mladík. 

VIDEO Dvojica si užívala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/CELEB FIGURE)

Na rozdiel do neho si Liam celú situáciu priam vychutnal. "Pozerať sa na to bolo na nezaplatenie. Celý podnik tlieskal a blahoželal im. Strašne som sa na tom smial," hovorí Shields s tým, že kamaráta s jeho spoločnosťou schválne posadil do stredu, aby na nich každý videl. Dvojica to ale napokon zobrala s humorom a s Liamom si na konci večera pripila. Jean zároveň prisľúbila, že sa s Neilom ešte určite stretne.

Viac o téme: RandeZásnubyTrapas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu