Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

KORONAVÍRUS Deti sa učia doma, ale táto matka zúri: Môže za to ODKAZ arogantnej učiteľky

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Učitelia sú v súčasnosti odkázaní na elektronickú komunikáciu a online výučbu svojich žiakov. Takýto spôsob však môže byť niekedy zdrojom nedorozumenia a zmätočných situácií. O svoju skúsenosť sa na stránke Mumsnet podelila mamička, ktorá hodností prístup učiteľky svojej dcéry ako arogantný a neprimeraný.

KORONAVÍRUS zavrel školy a škôlky, aj vy ste doma ostali s deťmi? Takto pre ne navaríte

Väčšina európskych detí študuje v momentálnej situácii doma a výnimkou nie je ani Veľká Británia. V rodinách si tak zvykajú na nový režim dňa, do ktorého pribudlo viac domácich úloh a rodičia sú nútení učiť sa s deťmi viac ako inokedy. Istá britská mamička sa v tejto súvislosti snažila dodržať stanovený plán školy. Pobúrila ju ale poznámka učiteľky, pretože zagratulovala desiatim deťom, ktoré dokončili úlohu, a ostatným zanechala nepríjemný odkaz: "Všetkým, ktorí to nezvládli, odkazujem, že sa k tejto téme nebudem vracať, keď sa vrátite do školy."

KORONAVÍRUS Deti sa učia
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: mumsnet.com)

Matka si na adresu slov pedagogičky neodpustila uštipačnú poznámku, keď napísala, že zamestnanci školstva sú v týchto dňoch určite veľmi zaneprázdnení, keď ani nemôžu zopakovať zadanie úloh pre deti.

Vyžalovala sa aj na stránke Reddit, kde mnohí užívatelia označili učiteľkinu poznámku za veľmi neslušnú, priam až poburujúcu. Iní si naopak myslia, že bola férová. Vzniknutú situáciu okomentoval aj jeden učiteľ, ktorý napísal, že to bolo od jeho kolegyne hrubé a pýta sa, ako to asi bude s novým učivom. 

Viac o téme: KoronavírusCOVID-19ŠkolaOnline vyučovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu