Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dvojica prežívala super rande, vtom sa všetko zvrtlo: Tínedžer vyberal peňaženku a... preboha!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Devätnásťročný Anthony Ciccarelli z New Yorku omylom postrelil svoju priateľku počas rande v reštaurácii. Podľa najnovších informácií bola zbraň ukradnutá a na ženu vystrelil po tom, čo rukou siahol do vrecka po peňaženku. Tínedžerovi hrozí sedem rokov väzenia.

Nechýbalo veľa a minulý štvrtok večer by v newyorskom steakhouse Texas de Brazil došlo k tragédii. Iba 19-ročný Anthony Ciccarelli postrelil svoju priateľku Celeste Haynieovú do pravej nohy. Stalo sa tak nešťastnou náhodou - zbraň vystrelila z vrecka nohavíc, keď sa z neho pokúšal vybrať peňaženku, informoval denník New York Post. 

Išlo o deväťmilimetrový Ruger, ktorý Ciccarelli údajne ukradol ešte v roku 2018. Po výstrele odviedol Celeste k autu a pokúšal sa rýchlo dostať do nemocnice. Neprešiel však ani kilometer a musel zastaviť na krajnici, aby zavolal záchranku. Tá dievčinu previezla do nemocnice. Lekári našťastie skonštatovali, že zranenie nie je smrteľné a Haynieová sa zotaví. 

Dvojica prežívala super rande,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/WGRZ-TV)

Anthony sa aj napriek tomu dostal do poriadnej kaše. Zatkla ho polícia a minulý piatok sa postavil pred Mestský súd v Cheektowage. Mladíkovi hrozí sedem rokov väzenia za ohrozovanie zdravia prvého stupňa, nelegálne vlastníctvo zbrane a okrem toho jej krádež. Po zaplatení kaucie vo výške 5000 dolárov (4400 eur) ho polícia prepustila. Súdny proces sa koná tento týždeň. 

Viac o téme: StreľbaNešťastná náhoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu