Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tajnička v Kolese šťastia na FOTO vyvolala totálne rozpaky: Toto má byť rodinná šou!

(Zdroj: Twitter/Mike Rand)

NEW YORK - Štvrtkové vydanie súťaže Koleso šťastia, ktoré vysiela televízia CBS, spustilo búrlivú diskusiu na sociálnej sieti. Televízny kvíz, ktorý sa prezentuje ako rodinná zábava, totiž prinútil rodičov v istom okamihu zakryť svojim deťom oči a uši. Dvojzmyselné riešenie krížovky podnietilo u väčšiny divákov bujarú fantáziu a vyvolalo rozpaky.

Riešenie otázok v televíznych kvízoch prináša divákom nielen ponaučenie, ale aj zábavu. Minulý štvrtok však americké vydanie relácie Koleso šťastia vyvolalo svojím dvojzmyslom aj rozpaky. Riešenie jednej z tajničiek totiž znelo: "Natieranie mojej talianskej klobásy." 

Pozoruhodný nezmysel sa podarilo uhádnuť hráčovi Adamovi Goodellovi, ktorý si nakoniec odniesol domov výhru vo výške 2450 dolárov (vyše 220 eur). Pikantné riešenie hádanky vtipne okomentoval aj moderátor Pat Sajak, keď poznamenal, že ide o "grilovací výraz". 

"Ide o jednu z najnepochopiteľnejších hádaniek, aké som kedy počul," okomentoval reláciu užívateľ Twitteru Arthur Adams. Užívateľ s prezývkou Wheel Watcher sa zasa priznal, že "natiera svoju taliansku klobásu každý večer a v sobotu až dvakrát".

Viac o téme: Koleso šťastiaHádanka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu