Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Matku vydesil pohľad na detský monitor: Bábätko vyzerá ako z hororu

(Zdroj: Twitter/Bourbon Eggnog Socialist)

SYDNEY - Zábery, ktoré nakrútila bezpečnostná kamera v dome Austrálčanky Elise Bannisterovej, zabávajú užívateľov sociálnej siete. Jej malý syn totiž na zázname vyzerá ako bábka z hororu. Viacerí rodičia podotkli, že majú s monitorom podobné skúsenosti.

Záznam z bezpečnostnej kamery užívateľov sociálnej siete desí a zabáva zároveň. "Dostali sme nový videomonitor a myslím si, že to bola chyba," začína svoje rozprávanie na Twitteri Bannisterová. Záber na jej synčeka Finna totiž vyzerá, akoby bol vystrihnutý z nízkorozpočtového hororového filmu. Svietia mu na nich záhadne oči. "Nemohla som sa prestať smiať. Je to zábavné, ale aj desivé," vyjadrila sa mamička. 

FOTO Matka (34) nechala deti sledovať TV: Potom si pozrela desivý záznam z kamery a skoro odpadla

Mnohí rodičia zverejnili podobné videá a fotografie, ktoré sú výsledkom domácich bezpečnostných kamier. Niektorí tiež v komentároch uviedli, že možno nie je na zázname Finn, ale nejaký duch. Jeden užívateľ sa dokonca Elise spýtal, či je jej syn pokrstený. A ak áno, mali by krst radšej zopakovať. "Možno treba vrátiť bábätko a nie monitor," podotkol necitlivo ďalší. 

Viac o téme: Detský monitor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu