Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

FOTO Matka (34) nechala deti sledovať TV: Potom si pozrela desivý záznam z kamery a skoro odpadla

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Leila Livingston)

RALEIGH - Matka štyroch detí zo Severnej Karolíny zverejnila šokujúce zábery, ktoré zaznamenala bezpečnostnou kamerou umiestnenou v obývačke. Nahrávka totiž dokazovala, že na jej deti dohliada cudzia žena. Záhadný príbeh má síce zaujímavé a nečakané vysvetlenie, ale jeho koniec je veľmi záhadný a mätúci.

Všetko sa začalo raz večer, keď sa tridsaťštyriročná Leila Livingstonová potrebovala pripraviť na večierok, na ktorý chcela vyraziť so svojím manželom. "Je ťažké urobiť niečo také pri dvoch batoľatách a jediné, čo u nás zaberá, je rozprávka Leví kráľ," začína svoje rozprávanie. Najmenšie deti preto usadila na pohovku, zapla im obľúbený príbeh a vybehla na poschodie dať sa do poriadku. Svoje ratolesti pritom sledovala cez monitor. Kedykoľvek sa naň pozrela, deti vždy sedeli na tom istom mieste a nehybne sledovali televízor. 

FOTO Matka (34) nechala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Leila Livingston)

Vtom jej vyrazilo dych. V obývačke totiž sedela cudzia žena a sledovala deti. Zdesená Leila utekala do izby, ale nenašla v nej nič zvláštne. Deti pokojne sledovali televízor a sedeli tak, ako ich tam nechala. Zmätená žena si prehrala záznam a chcela ho ukázať svojej mame. Vtedy si uvedomila, že došlo k preskočeniu živého prenosu na nahraný záznam a v obývačke vlastne sedela ona sama.

Tu sa však príbeh nekončí. Až neskôr si totiž Livingstonová uvedomila, že na zázname má čierne vlasy a v deň nahrávky mala na sebe iné oblečenie. "Mala som čierne tričko a úplne iné vlasy. Vôbec som tomu nerozumela," hovorí. 

Po zverejnení podivného príbehu s ešte podivnejším koncom však prišlo čosi nečakané. Veľa užívateľov si totiž všimlo, že ženu sediacu na pohovke objíma nejaký chlapec. "Keď mi to napísali, hneď som si spomenula na chlapčeka, o ktorého som prišla pred deviatimi rokmi. Možno je tu celý čas s nami a my sme o tom doteraz nevedeli," dodáva Leila. Jeho prítomnosť podľa nej môže súvisieť so zvláštnymi vecami, ktoré sa občas dejú v dome. Niekedy sa otvárajú dvere na šatníku a vypína sa zásobník vody v chladničke. 

Viac o téme: DuchDieťa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu