Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najlepšie kamarátky rozdelilo VIDEO z bezpečnostnej kamery: Také niečo sa neodpúšťa ľahko

Ženu okrádala najlepšia kamarátka.
Ženu okrádala najlepšia kamarátka. (Zdroj: YouTube/Info - Viral - Fun)

HULL - Samantha Woodová si všimla, že jej z domu miznú peniaze. Nainštalovala preto skrytú kameru, aby vinníka odhalila. Keď zistila pravdu, bola v slzách. Zlodejom peňazí bola jej najlepšia kamarátka Melissa Collierová, s ktorou sa kamarátila už od trinástich rokov. Ukázalo sa, že Melissa má za sebou bohatú zlodejskú minulosť.

Slobodná mamička, 27-ročná Samantha Woodová z Hullu, si všimla, že jej z neznámych príčin miznú peniaze priamo z domu. Keď záhadne zmizli peniaze z jej sporiacej nádoby a zo synovho prasiatka na sporenie peňazí, nainštalovala do domu skrytú kameru. Pravda ju však zasiahla.

Na záberoch sa objavila jej najlepšia kamarátka, s ktorou sa pozná už štrnásť rokov, Melissa Collierová. Samantha jej veľmi dôverovala, takže keď zbadala svoju priateľku, ako si pchá peniaze do spodnej bielizne, neubránila sa slzám. „Plakala som, keď som sledovala tie zábery. Bolo to srdcervúce. Bola moja najlepšia kamarátka, ktorej som pomáhala a ona mi kradla peniaze,“ zdôverila sa Samantha.

Čítajte aj: FOTO Matku vydesil pohľad na detský monitor: Bábätko vyzerá ako z hororu

Prvýkrát si čudné miznutie peňazí všimla minulý rok na Vianoce. Jej úspory klesli z 200 libier na 40. Samantha vedela, že nemôže bez dôkazov konfrontovať Melissu, preto na Amazone kúpila lacnú kameru, ktorú nenápadne nainštalovala do domu. Dúfala však, že jej podozrenie sa nepotvrdí. „Myslela som si, že prichádzam o rozum. Nechcela som stratiť kamarátku, preto som si stále hovorila, že som tie peniaze určite niekde stratila,“ povedala Samantha.

Keď však jedného dňa Samantha vyšla hore, aby si vyfénovala vlasy, Melissa spustila svoju zlodejskú akciu. „Chovala sa, akoby o nič nešlo. Povedala mi, že urobila čaj, akoby mi robila láskavosť, v skutočnosti ale kradla,“ uviedla Samantha. Melissa vedela, že jej najlepšia kamarátka je slobodnou mamičkou a často má problém s nedostatkom peňazí.

Samantha incident okamžite nahlásila polícií a zistila ďalšie zdrvujúce fakty. Melissa bola už v minulosti stíhaná za vlámanie. Pred súdom sa priznala k jednej krádeži a piatim vlámaniam. Samantha je z nepríjemného prekvapenia zdrvená. „Najviac bolí to, že peniaze nepotrebovala, proste ich chcela,“ dodala slobodná mamička.

Viac o téme: ZlodejKrádež
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu