Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Tehotná matka si vo vlaku rezervovala miesta: Obsadili jej ich dôchodcovia, ten ich ARGUMENT!

(Zdroj: Twitter/A Mancino-Williams)

NOTTINGHAM - Dôchodcovia zabrali rezervované sedadlá vo vlaku mamičke troch detí, ktorá bola v šiestom mesiaci tehotenstva. Snažila sa slušne staršiemu páru vysvetliť, že to miesto je jej, no ich to nezaujímalo. Jej tri deti sa preto museli tlačiť na dvoch sedadlách.

Tridsaťsedemročná Amanda Mancino-Williamsová zverejnila na Twitteri fotografiu z nepríjemnej cesty vlakom z anglického Cheltenhamu do Nottinghamu. Vopred si zarezervovala štyri sedadlá - tri pre svoje deti a jedno pre seba. Dve z miest však obsadila dvojica seniorov, ktorí si odmietali presadnúť.

"Ak má matka s tromi deťmi rezervované štyri sedadlá na dlhej ceste plne obsadeným vlakom a vy jej obsadíte rezervované miesto, nehovorte jej nóbl hlasom, že na tom nezáleží a neodmietajte očný kontakt. Nebuďte takýmito ľuďmi," posťažovala sa tehotná matka vo svojom príspevku. Jej tri deti sa tak tlačili na dvoch sedadlách oproti a samotná Amanda ostala stáť, pretože jej nikto neuvoľnil miesto. Po chvíli zakročil sprievodca a rodine ponúkol voľné sedadlá v prvej triede. 

Podľa Williamsovej by sa ale takéto veci stávať nemali. "Zaujímalo by ma, čo sa stane s tými, ktorí sa odmietajú presadiť. Neexistujú nejaké pokuty?" pýta sa. Amanda tvrdí, že išlo o jasný príklad šikany. Starší pár totiž dobre vedel, že miesto patrí jej. Namiesto toho, aby ju pustili si sadnúť, sa ale správali povýšenecky a arogantne. K incidentu sa vyjadril aj hovorca vlakovej spoločnosti CrossCountry. "Je to hanba, že si rodina rezervovala spoločné miesta na sedenie a obsadí ich niekto, kto rezerváciu ignoruje," vyhlásil a zároveň poďakoval sprievodcovi za šikovné a rýchle vyriešenie situácie.

Viac o téme: VlakRezervácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu