Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ženy, hviezdy hovoria jasnou rečou: TOTO je deň, kedy vás muži najčastejšie žiadajú o ruku!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Pripravte sa na vrchol vášho milostného života. Vďaka Venuši, ktorá sa 14. augusta dostala "do srdca Slnka", sa do popredia dostali vzťahy, láska a krása. Nebuďte preto prekvapení, ak vám do života vstúpi nová láska alebo vás opäť osloví tá stará.

Slnko a Venuša raz ročne vytvoria spojenie, kedy sa Venuša dostane do srdca Slnka. Stalo sa tak včera, 14. augusta. Keď sa spojí Slnko s touto planétou, skombinuje energiu sústreďujúcu sa na vzťahy, zhovievavosť, lásku a krásu. Váš milostný život počas 13. až 15. augusta zažije vrchol. K spojeniu dochádza počas slnečného znamenia leva, takže sa všetci vo všeobecnosti cítime sexi, vášniví či odvážni. Vďaka priaznivým vibráciám Venuše a leva je toto najlepší čas posunúť sa vpred v milostnom živote. 14. august je dokonca deň, kedy sa páry najčastejšie zasnubujú. 

Ženy, hviezdy hovoria jasnou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

"V daný deň ľahko získate sebavedomie na pozvanie svojej tajnej lásky na rande. Možno urobíte niečo gýčové a honosné, požiadate svojho priateľa alebo priateľku o ruku či posuniete randenie na úroveň vzťahu," uviedol americký astrológ Jake Register. 

Ženy, hviezdy hovoria jasnou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Od 10. do 12. augusta dochádza k rozmanitosti astrologických aspektov nielen medzi Venušou a Slnkom, ale aj medzi Neptúnom a Plutom. To viedlo k potenciálnym pochybnostiam o vzťahoch a o tom, či vás majú blízki skutočne radi. Dobrou správou je, že spojenie Venuše a Slnka tieto pochybnosti a všetku negatívnu energiu zvrhne zo stola. Venuša okrem iného vládne aj kráse a estetike, preto tieto dni využite na nákup kozmetiky alebo návštevu kaderníčky. 

Viac o téme: SlnkoHoroskopVenušaZásnubyAstrológia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu