Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ťažká predpoveď na budúci rok! Astrológ prezradil, čo nás čaká: Pripravte sa na prekážky, Zeman v ohrození

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA – Celebritný astrológ Niro už prezradil, ako bude vyzerať slovenská politická scéna po budúcoročných parlamentných voľbách. Stane sa však niečo výnimočné vo svete? Pripraviť sa treba na problémy a prekážky, ale aj na nedostatok peňazí. Zdá sa, že všetko sa dostane do tých správnych koľají až v septembri.

Ako už predtým uviedol celebritný astrológ, čaká nás štvorkový rok, keďže súčet číslic je štyri. Čísla ukazujú, že sa treba pripraviť na starosti, problémy a prekážky. Zo strany ľudí sa bude vyžadovať veľa pokory.

Rok plný prekážok

Ako už predtým uviedol celebritný astrológ, čaká nás štvorkový rok, keďže súčet číslic je štyri. Čísla ukazujú, že sa treba pripraviť na starosti, problémy a prekážky. Zo strany ľudí sa bude vyžadovať veľa pokory. „Musíme dokázať prijať veci, ktoré nie sú veľmi príjemné a v ktorých je potrebné potlačiť ego,“ povedal pre Topky astrológ. To však bude predstavovať veľký problém. Od apríla do septembra je totiž Mars veľmi poškodený s Plutom a Saturnom. „Úľava sa ukazuje až niekedy v septembri, pretože až vtedy je Mars ako tak čistý.“

Ťažká predpoveď na budúci
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

K veľkému zlomu dôjde až po letných prázdninách, nielen čo sa domácej politickej scény týka. Dátum volieb, ktorého súčet čísel je osem, totiž naznačuje, že ide o karmické obdobie. „V období tohto karmického času, ak robíme rozhodnutia zásadného charakteru, dianie okolo nás to ovplyvňuje dlhodobo nielen v politike, ale v každej oblasti života,“ uviedol astrológ Niro. „Je to veľmi dôležitý dátum.“

Budú chýbať peniaze

Od apríla je Mars v ťažkom kvadráte s planétami. Je v konjunkcii s Jupiterom, Saturnom aj s Plutom, ale aj s Uránom, čo je podľa astrológa planéta rýchlych zmien. Prakticky až do septembra je Mars podľa astrológa poškodený. „Jupiter je planéta šťastia, signifikátor peňazí, teda budú chýbať peniaze. Ľudia sa nepoučia z chýb.“ Na základe toho, ako dopadnú naše voľby, ukážu sa aj ostatné veci.

Ťažká predpoveď na budúci
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

„Pokiaľ sa podarí progresívcom a ostatným liberálom dostať sa do parlamentu, bude to koniec V4. My sme tam ten slabý článok,“ uviedol celebritný astrológ. Na záver prezradil, ako sa bude vyvíjať situácia u našich susedov. „Je dosť možné, že v Českej republike môže dôjsť budúci rok k výmene na jednom z najvyšších postov zo zdravotných dôvodov,“ dodal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu