Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Katrina (29) si pred dovolenkou objednala sexi plavky: Keď rozbalila balík, musela sa smiať

(Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - O svojej kurióznej skúsenosti porozprávala dievčina z Veľkej Británie. Keď rozbalila balík s plavkami, ktoré si objednala na internete, ostala v šoku. Odosielateľ síce pri zaslaní požadovanej veľkosti dodržal matematiku, ale Angličanka si určite v nových bikinách dovolenku aj tak neužije.

Sociálne siete sú zaplavované sťažnosťami ľudí nakupujúcich cez internet. Jednou z nich sa najnovšie stala aj 29-ročná Katrina Harradineová. Pred odchodom na sedemtýždňovú dovolenku do Karibiku na ostrov Svätá Lucia, na ktorú odchádza 23. júna, ju zlákala ponuka na stránke Boohoo. Objednala si preto viac kusov oblečenia iba za päť libier, ktoré po doručení koncom mája odložila nabok s tým, že si ich vyskúša tesne pred odchodom.

"Našťastie som sa o dovolenke rozprávala so sesternicou. Spomínali sme aj cukríkovú párty a ona chcela vedieť, čo si oblečiem. Tak som rozbalila tie plavky a šokovaná som zistila, že namiesto veľkosti 16 mi poslali dva kusy bikín veľkosti osem," opisuje svoj problém Katrina. Matematicky bolo síce všetko v poriadku, no do polovičnej veľkosti sa zaskočená žena nezmestila ani náhodou. Ani vrchný diel plaviek nezodpovedal veľkosti 16, dobrý by bol vraj akurát tak asi šestnásťmesačnému bábätku. 

FOTO Dievčina (20) si objednala sexi šaty cez internet: Otvorila balík a radosť okamžite vyprchala

Harradineová mala veľké šťastie, že si plavky vyskúšala skôr, inak by si na dovolenke musela kúpiť nové. Tovar samozrejme reklamovala. Dodávateľ sa jej len stroho ospravedlnil a požiadal ju, aby balík vrátila. 

Viac o téme: DovolenkaPlavkyNakupovanie na internete
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu