Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Dievčina (20) si objednala sexi šaty cez internet: Otvorila balík a radosť okamžite vyprchala

(Zdroj: Twitter/julia magowan)

MOIRA - O zlú skúsenosť s nákupom cez internet sa s ostatnými užívateľmi sociálnej siete podelila Julia Magowanová zo Severného Írska. Vytúžené sexi šaty jej síce boli doručené, ale vzápätí zistila, že ich môže nosiť jedine ako pančuchu na jednej nohe.

Dvadsaťročnej Julii nedávno dorazila zásielka s vytúženým kúskom oblečenia. No radosť z nej vyprchala hneď po tom, ako otvorila balík. "To vážne očakávate, že sa do tohto zmestím?" pýta sa prostredníctvom Facebooku spoločnosti PrettyLittleThing, ktorá jej šaty poslala.

Nahnevaná dievčina si podľa vlastných slov objednala veľkosť osem (veľ. 36) a nechala sa nalákať na reklamu, ktorá tvrdí, že presne toto sú šaty, v akých treba stráviť víkend. Magowanová si preštudovala všetky informácie o veľkostiach, lenže tovar, ktorý jej prišiel, ani zďaleka nezodpovedá tomu, čo je uvedené na stránke. Dodané šaty sa zmestia akurát tak na jednu jej nohu.

Ak však chcela zaujímavú alternatívu pančuchy, môže byť úplne spokojná. Zo stránky PrettyLittleThing jej zatiaľ nikto vysvetlenie nepodal. 

Viac o téme: ŠatyOnline nakupovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu