Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Dedinu terorizuje nebezpečná potvora: Žena venčila psa, keď prišiel nečakaný útok!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia.sk)

CLARBOROUGH - Nebezpečné zvery terorizujú dedinčanov v anglickom grófstve Notthinghamshire. Údajne ušli z ohrady, v súčasnosti ich hľadá polícia. Podľa slov jedného manželského páru jeden zo psíkov medvedíkovitých zaútočil na ich poníka a kozy. V dedine zavládol chaos.

Mandy Marshovú a jej manžela Dalea okolo štvrtej ráno prebudil strašný zvuk, ktorý nikdy predtým nepočuli. Dale preto vybehol na dvor, ozbrojený drevenými doskami. Podľa jeho slov niečo útočilo na ich kozy a poníka, no netušil čo."Utekali sme k ohrade a videli sme, že to neznáme zviera bol psík medvedíkovitý. Snažil sa napadnúť jednu z našich kôz. Zvieratá sa nedokázali ani len pohnúť, boli ochromené a psík na ne syčal. Trvalo to asi dve hodiny," uviedla Mandy. 

Napadnuté zvieratká
Zobraziť galériu (2)
Napadnuté zvieratká  (Zdroj: profimedia.sk)

Zvieratá utrpeli nepekné škrabance. Keď sa manželia konečne zbavili nepríjemného nočného návštevníka, o šiestej ráno došlo k ďalšiemu incidentu. "Nejaká žena sa prechádzala spolu so psom, nemala ho na vôdzke. Uvidela psíka, ale spočiatku si myslela, že je to mačka. Zviera zaútočilo na jej psa, ktorý začal štekať a zavíjať," hovorí Marshová. 

Psík medvedíkovitý terorizuje dedinu
Zobraziť galériu (2)
Psík medvedíkovitý terorizuje dedinu  (Zdroj: profimedia.sk)

K prípadu sa vyjadril aj hovorca Notthinghamshirskej polície. "Varujeme obyvateľov v oblasti Clarborough neďaleko Retfordu, aby boli ostražití po tom, čo dva psíky medvedíkovité ušli z ohrady. Ak nie sú domestikované, sú potenciálne nebezpečné," upozornil hovorca. 

Viac o téme: Psík medvedíkovitý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu