Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Agresívny pes zaútočil na dievčatko (5): Otec ani chvíľu neváhal, zápas s beštiou sa skončil tragicky

Robert Joseph Quick Zobraziť galériu (5)
Robert Joseph Quick (Zdroj: GoFundMe)

DALLAS CITY - Otec štyroch detí z mesta Dallas v štáte Illionois zachránil svoju päťročnú dcérku pred smrtiacim útokom psa, ktorý sa jej zahryzol do tváre. Bohužiaľ, pri jej ochrane sám zahynul.

Obrovská tragédia v mladej rodine: Bábätko (†5 týždňov) dokaličil na smrť jeden z domácich miláčikov

Robert Joseph Quick sa 31. mája okolo 10.30  h. pustil do nerovného boja s agresívnym domácim miláčikom na pozemku domu vo Fort Madisone v Iowe. Veľké zviera najprv zaútočilo na jeho dcérku a keď od nej odlákal jeho pozornosť, potom sa vrhlo na neho. Zranený zostal ležať vo dverách. V dôsledku útoku utrpel srdcový infarkt. Privolaní záchranári dievčatko ošetrili, no otcovi už nedokázali pomôcť.

Robert s priateľkou
Zobraziť galériu (5)
Robert s priateľkou  (Zdroj: GoFundMe)

Oblastná šerifka Stacy Weberová vo vyhlásení zverejnenom na Facebooku Roberta pochválila: „Pán Quick bránil svoju dcéru a nepochybne jej zachránil život svojim činom. Kancelária šerifa okresu Lee County by rada vyjadrila našu hlbokú sústrasť rodine pána Quicka a všetkým, ktorí boli zapojení do tejto tragickej udalosti."

Agresívny pes zaútočil na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: GoFundMe)

Podľa portálu mirror.co.uk museli policajti zastreliť psa kvôli jeho agresívnemu správaniu. V internetovom nekrológu sa uvádza, že Robert mal rád kempovanie, hudbu, rybárčenie, hubárčenie a trávenie času pri rieke. Obzvlášť miloval svoje deti.

Agresívny pes zaútočil na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: GoFundMe)

Rodina zriadila crowfundingovú zbierku s cieľovou sumou 6000 dolárov (cca 5350 eur), ktorá im má pomôcť zaplatiť náklady na pohreb. Tú sa im podarilo vyzbierať v priebehu pár dní a navyše ju aj značne prekročiť. Zvyšné peniaze budú použité na ďalšie štúdium detí.

Agresívny pes zaútočil na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: GoFundMe)

 

Viac o téme: PesZvieraútok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu