Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Muž prežil zranenie, pri ktorom iní umierajú: FOTO pracovného úrazu len pre silné povahy!

Sun v nemocnici Zobraziť galériu (3)
Sun v nemocnici (Zdroj: profimedia.sk)

HARBIN - Nepríjemný úraz utrpel muž v čínskom meste Harbin, keď sa mu cez jeho ľavé líce prevŕtal do hlavy klinec vystrelený z klincovačky. Lekári, ktorí ho operovali, hovoria o obrovskom šťastí, pretože podobné udalosti majú zvyčajne tragický koniec.

Päťdesiattriročný Sun môže hovoriť o tom, že sa druhý raz narodil. Počas práce s klincovačkou sa v nej niečo zaseklo, tak sa snažil zistiť, čo sa stalo. Presne vo chvíli, keď ju mal otočenú smerom k tvári, z nej zrazu vystrelil klinec a prevŕtal mu tvár. Zostal zapichnutý hlboko vo vnútri. 

Muž prežil zranenie, pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Sunovi kolegovia ho okamžite previezli do nemocnice s opuchnutou, krvácajúcou a šesťcentimetrovou ranou. Lekárom sa klinec podarilo úspešne vyoperovať von. "Mám pocit, že som prežil vlastnú smrť a znovu som sa narodil. Bola to hrozná bolesť, neustále na to musím myslieť," povedal pacient. 

Muž prežil zranenie, pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Doktor Lu Zhiyong hovorí o obrovskom šťastí, pretože takéto prípady sa často končia tragicky. "Viac ako dvojhodinový zákrok bol veľmi komplikovaný a hrozilo pri ňom poškodenie tvárových nervov. Pacient sa postupne zotavuje a do troch dní by mohol byť doma," dodal lekár.

Viac o téme: ČínaPracovný úrazZranenie v práci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu